To LinkedIn λανσάρει το δικό του δίκτυο podcasts

LinkedIn, To LinkedIn λανσάρει το δικό του δίκτυο podcasts

LinkedIn, To LinkedIn λανσάρει το δικό του δίκτυο podcasts

Ένα ακόμα κοινωνικό δίκτυο προσανατολίζεται προς την κατεύθυνση του podcasting με shows από την ομάδα LinkedIn News. Είναι προφανές ότι οι εκπομπές που θα διατίθενται εκεί θα είναι προσανατολισμένες προς ένα κοινό επαγγελματιών.

Η θεματολογία των podcasts που θα μπορεί να βρει κανείς και να ακούσει στο LinkedIn αναλώνεται σε μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων που θα μπορούσε να ενδιαφέρει έναν επαγγελματία, αναφορικά με την τεχνολογία, τη διαδικασία προσλήψεων και την ψυχική υγεία, μεταξύ άλλων. O ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος του LinkedIn θα έχει το δικό του podcast.

H λειτουργία των podcasts στο LinkedIn θα είναι δοκιμαστική σε πρώτη φάση, ενώ αναμένεται αργότερα να έρθει σε πιο μόνιμη βάση. Τα podcasts θα μπορούν να υποστηρίζονται από διαφημίσεις εάν το επιθυμεί ο δημιουργός του. Τα podcasts θα είναι ένα στοιχείο που θα έρθει να συμπληρώσει άλλες υπηρεσίες, όπως είναι τα newsletters και τα live events.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα podcasts θα είναι διαθέσιμα και στις άλλες γνωστές πλατφόρμες podcasting.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Internet LinkedIn Social Media

LinkedIn: Λανσάρει ανανεωμένες επιλογές ad targeting

Tο LinkedIn ανακοίνωσε ανανεωμένες επιλογές ad targeting, καθώς επιχειρεί να ευθυγραμμιστεί με τους νέους κανονισμούς περί ιδιωτικότητας, χωρίς να σταματήσει να παρέχει βέλτιστες επιλογές προσέγγισης χρηστών για τα συνεργαζόμενα brands.

Internet LinkedIn Microsoft

H Microsoft κλείνει το LinkedIn στην Κίνα

Η είδηση έρχεται λίγο αφότου το LinkedIn ήρθε αντιμέτωπο με ερωτήσεις αναφορικά με τη διαγραφή των προφίλ ορισμένων δημοσιογράφων.

Internet LinkedIn

LinkedIn: Τίτλοι τέλους για τη δυνατότητα των Stories

Τα δεδομένα δείχνουν ότι οι επαγγελματίες δεν δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τη δημοσίευση βίντεο που εξαφανίζονται μετά από μία μέρα στο LinkedIn.