Το LinkedIn μπαίνει στον χώρο του Live Streaming

0

Έπειτα από σχεδόν 18 μήνες προετοιμασίας, η νέα υπηρεσία του Linkedin κάνει σιγά-σιγά τα πρώτα της βήματα στο κοινό. Το όνομα της υπηρεσίας είναι LinkedIn Live, και έρχεται σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα της Microsoft.

Το LinkedIn είχε εξ’ αρχής στόχο να είναι το Social Media το οποίο θα εξυπηρετεί τους επαγγελματίες. Όμως θέλοντας να κρατήσει τους χρήστες και να γίνει πιο διαδραστικό, έγιναν κάποιες κινήσεις –όπως για παράδειγμα η προσθήκη των video- οι οποίες σκόπευαν στο να κρατήσουν τον χρήστη, δίνοντας του περισσότερα εργαλεία. Από την στιγμή, που μπήκαν τα video παρατηρήθηκε αύξηση της αλληλεπίδρασης των χρηστών καθώς και του αριθμού τους. Οπότε όπως ήταν λογικό η επόμενη κίνηση (αν και ομολογουμένως είναι λίγο αργοπορημένη), ήταν το Live Streaming.

Με το LinkedIn Live μπορείτε να παρακολουθήσετε και να δημιουργήσετε Q&As, events, conferences, κλήσεις, τελετές απονομής βραβείων, ανακοινώσεις νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η Microsoft υποστηρίζει τεχνικά την υπηρεσία μέσω των Azure Media Services, ενώ με αυτή την κίνηση γίνονται σαφής οι προθέσεις των υπευθύνων σχετικά με τον ανταγωνισμό. Το κοινό στο οποίο απευθύνεται, έχει να κάνει με την αγορά και τα προϊόντα της, καθώς κι ότι σχετίζεται με την επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η Beta, θα ξεκινήσει με invites μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξει μία φόρμα επικοινωνίας μέσω της οποίας, θα μπορεί όποιος θέλει να δηλώσει συμμετοχή. Ωστόσο, κάποια ανακοίνωση σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει η υπηρεσία για όλα τα μέλη του LinkedIn (τα οποία είναι πάνω από 600 εκ), δεν έχει γίνει ακόμη.

Πηγή

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα