Το LinkedIn μπαίνει στον χώρο του Live Streaming

Έπειτα από σχεδόν 18 μήνες προετοιμασίας, η νέα υπηρεσία του Linkedin κάνει σιγά-σιγά τα πρώτα της βήματα στο κοινό. Το όνομα της υπηρεσίας είναι LinkedIn Live, και έρχεται σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα της Microsoft.

Το LinkedIn είχε εξ’ αρχής στόχο να είναι το Social Media το οποίο θα εξυπηρετεί τους επαγγελματίες. Όμως θέλοντας να κρατήσει τους χρήστες και να γίνει πιο διαδραστικό, έγιναν κάποιες κινήσεις –όπως για παράδειγμα η προσθήκη των video- οι οποίες σκόπευαν στο να κρατήσουν τον χρήστη, δίνοντας του περισσότερα εργαλεία. Από την στιγμή, που μπήκαν τα video παρατηρήθηκε αύξηση της αλληλεπίδρασης των χρηστών καθώς και του αριθμού τους. Οπότε όπως ήταν λογικό η επόμενη κίνηση (αν και ομολογουμένως είναι λίγο αργοπορημένη), ήταν το Live Streaming.

Με το LinkedIn Live μπορείτε να παρακολουθήσετε και να δημιουργήσετε Q&As, events, conferences, κλήσεις, τελετές απονομής βραβείων, ανακοινώσεις νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η Microsoft υποστηρίζει τεχνικά την υπηρεσία μέσω των Azure Media Services, ενώ με αυτή την κίνηση γίνονται σαφής οι προθέσεις των υπευθύνων σχετικά με τον ανταγωνισμό. Το κοινό στο οποίο απευθύνεται, έχει να κάνει με την αγορά και τα προϊόντα της, καθώς κι ότι σχετίζεται με την επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η Beta, θα ξεκινήσει με invites μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξει μία φόρμα επικοινωνίας μέσω της οποίας, θα μπορεί όποιος θέλει να δηλώσει συμμετοχή. Ωστόσο, κάποια ανακοίνωση σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει η υπηρεσία για όλα τα μέλη του LinkedIn (τα οποία είναι πάνω από 600 εκ), δεν έχει γίνει ακόμη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Netflix

Netflix Αύγουστος 2021: Όλες οι νέες κυκλοφορίες, ταινίες, σειρές στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν τον Αύγουστο του 2021 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Bitcoin

Britcoin: Το βρετανικό κρυπτονόμισμα θα ενισχύσει το Bitcoin

Οι Βρετανοί θέλουν να λανσάρουν το Britcoin, ένα δικό τους κρυπτονόμισμα και πολλοί αναρωτιούνται τι εξελίξεις θα έχει αυτό.

Internet malware Hackers

To LemonDuck malware στοχεύει Windows και Linux συστήματα

To LemonDuck είναι ένα malware που σχετίζεται με την διαδικασία εξόρυξης κρυπτονομισμάτων και χτυπά σε συστήματα Linux και Windows.

Internet

Σοβαρά διεθνή web sites γεμίζουν με πορνογραφικό υλικό

Η εταιρεία προώθησης πορνογραφικού υλικού 5 Star Porn HD εξαγόρασε το VidMe, με αποτέλεσμα να γεμίσουν με ανάλογο υλικό πολλές άσχετες σελίδες.