Το LinkedIn μπαίνει στον χώρο του Live Streaming

Έπειτα από σχεδόν 18 μήνες προετοιμασίας, η νέα υπηρεσία του Linkedin κάνει σιγά-σιγά τα πρώτα της βήματα στο κοινό. Το όνομα της υπηρεσίας είναι LinkedIn Live, και έρχεται σε συνεργασία με το τεχνικό τμήμα της Microsoft.

Το LinkedIn είχε εξ’ αρχής στόχο να είναι το Social Media το οποίο θα εξυπηρετεί τους επαγγελματίες. Όμως θέλοντας να κρατήσει τους χρήστες και να γίνει πιο διαδραστικό, έγιναν κάποιες κινήσεις –όπως για παράδειγμα η προσθήκη των video- οι οποίες σκόπευαν στο να κρατήσουν τον χρήστη, δίνοντας του περισσότερα εργαλεία. Από την στιγμή, που μπήκαν τα video παρατηρήθηκε αύξηση της αλληλεπίδρασης των χρηστών καθώς και του αριθμού τους. Οπότε όπως ήταν λογικό η επόμενη κίνηση (αν και ομολογουμένως είναι λίγο αργοπορημένη), ήταν το Live Streaming.

Με το LinkedIn Live μπορείτε να παρακολουθήσετε και να δημιουργήσετε Q&As, events, conferences, κλήσεις, τελετές απονομής βραβείων, ανακοινώσεις νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η Microsoft υποστηρίζει τεχνικά την υπηρεσία μέσω των Azure Media Services, ενώ με αυτή την κίνηση γίνονται σαφής οι προθέσεις των υπευθύνων σχετικά με τον ανταγωνισμό. Το κοινό στο οποίο απευθύνεται, έχει να κάνει με την αγορά και τα προϊόντα της, καθώς κι ότι σχετίζεται με την επαγγελματική σταδιοδρομία.

Η Beta, θα ξεκινήσει με invites μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξει μία φόρμα επικοινωνίας μέσω της οποίας, θα μπορεί όποιος θέλει να δηλώσει συμμετοχή. Ωστόσο, κάποια ανακοίνωση σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει η υπηρεσία για όλα τα μέλη του LinkedIn (τα οποία είναι πάνω από 600 εκ), δεν έχει γίνει ακόμη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet TikTok

Πολύ σοβαρή καταγγελία παραβίασης δεδομένων από το TikTok

To TikTok κατηγορείται από τις βρετανικές Αρχές ότι παραβίασε τα δεδομένα εκατομμυρίων παιδιών στην Ευρώπη.

Internet Facebook

To Facebook θέλει να βάλει περισσότερο ήχο στο News Feed

Ηχητικές επιλογές φέρνει η ανανέωση του Facebook, με ηχητικά αποσπάσματα και podcasts να έρχονται στο News Feed.

Internet Hackers

Νέο περιστατικό hacking στις ΗΠΑ μπορεί να έχει μεγάλες συνέπειες

Οι Αρχές στις ΗΠΑ μελετούν ένα περιστατικό hacking στην εταιρεία Codecov, η οποία έχει πελάτες της πολύ μεγάλες εταιρείες.

Internet Bitcoin

Η μεγαλύτερη πτώση του Bitcoin τους τελευταίους δύο μήνες

To Bitcoin σημείωσε την μεγαλύτερη ημερήσια πτώση του τους τελευταίους δύο μήνες, κυρίως λόγω των υπόλοιπων κρυπτονομισμάτων.