Το MySpace έχασε όλα τα αρχεία μουσικής από το 2003 έως το 2015

MySpace μουσική, Το MySpace έχασε όλα τα αρχεία μουσικής από το 2003 έως το 2015

MySpace μουσική, Το MySpace έχασε όλα τα αρχεία μουσικής από το 2003 έως το 2015

Το MySpace, έχασε όλα τα αρχεία μουσικής που είχαν “ανέβει” στην πλατφόρμα του από το 2003 έως και το 2015. Ο αριθμός των χαμένων αρχείων, υπολογίζεται πως είναι πάνω από 50 εκ.

Το 2003 έκανε τα πρώτα του βήματα το MySpace, ως ένα Social Media, που αφορούσε κυρίως την μουσική. Η λειτουργία του, “στιγμάτισε” μια ολόκληρη γενιά, καθώς ήταν μια πρωτοποριακή κίνηση για τα τότε ιντερνετικά δεδομένα. Ο χρήστης μπορούσε να επικοινωνήσει με τους φίλους του, να δικτυωθεί και ταυτόχρονα να περιηγηθεί σε μια μεγάλη ποικιλία μουσικής.

Εν έτη 2019, το MySpace έχει μείνει πίσω, καθώς άλλες πλατφόρμες, όπως το Facebook και το Twitter, κυριάρχησαν στο διαδίκτυο. Tο MySpace δεν έχει καταφέρει να εξελιχθεί και να ακολουθήσει τα σημεία των καιρών. Ενώ ένα περιστατικό που έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες, δείχνει πως τα πράγματα είναι σκούρα για το άλλοτε πρωτοποριακό Social Media.

Όπως επισημάνθηκε στο Reddit, το MySpace, έχασε όλα τα αρχεία μουσικής που είχε online, από το 2003 έως και το 2015. Στο παρελθόν, υπήρχαν αντίστοιχα περιστατικά μικρότερου βεληνεκούς. Οι προγραμματιστές του MySpace, έλεγαν ότι θα τα διορθώσουν, χωρίς ωστόσο να προγραμματίζουν τις εργασίες που έπρεπε να γίνουν με αποτέλεσμα το πρόβλημα να εντείνεται.

Πέρσι οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως θα ανανεώσουν την ιστοσελίδα, ωστόσο υπήρξε ένα πρόβλημα με τον server, το οποίο είχε ως συνέπεια την διαγραφή 50 εκ. μουσικών αρχείων, τα οποία όπως πρόσθεσαν είναι αδύνατον να τα ανακτήσουν και να τα προσθέσουν στην πλατφόρμα.

MySpace μουσική, Το MySpace έχασε όλα τα αρχεία μουσικής από το 2003 έως το 2015

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick

whaatttttt?

MySpace δεν είχα ούτε τότε που ήταν στα φόρτε του….. δεν είχε πεθάνει αυτό;;;;;; τι στο καλό είναι; κάτι σαν τον Jason Voorhis?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.