Το NBA έρχεται στο Facebook Watch

Facebook Watch, Το NBA έρχεται στο Facebook Watch

Οι ιθύνοντες του NBA, προχώρησαν σε συμφωνία με το Facebook, προκειμένου να δημοσιεύονται video recaps από κάθε παιχνίδι του πρωταθλήματος στο Facebook Watch.

Το μεγαλύτερο πρωτάθλημα basket, έχει πάνω από 400 εκ. ακόλουθους στο Facebook. Το Facebook, θα παρουσιάζει μέσω του Facebook Watch, video recaps, από το NBA, το γυναικείο NBA, το G League και τα πρωταθλήματα του NBA 2K.

Εκτός των όσων προαναφέραμε, κάθε εβδομάδα, το NBA θα παρουσιάζει το Watch Party στο Facebook, όπου θα επιτρέπει στους θεατές από όλο τον κόσμο, να παρακολουθούν και να αλληλεπιδρούν σε πραγματικό χρόνο. Επίσης, κάθε μήνα θα γίνονται Watch Parties για το WNBA, το G League και το NBA 2K.

Όπως ανέφερε ο Sam Farber, Αντιπρόεδρος του NBA: “Είμαστε ενθουσιασμένοι, με το γεγονός ότι θα παρέχουμε στα εκατομμύρια των θεατών που μας ακολουθούν, recaps για το κάθε παιχνίδι. Όσοι αγαπούν το basket, θα μπορούν να αλληλεπιδρούν και να μοιράζονται την αγάπη τους για το παιχνίδι μαζί μας”.

Η κίνηση αυτή, αναμένεται να δυναμώσει την κοινότητα του NBA. Πέραν των άλλων σκοπός είναι, να μπει το NBA και στο πιο απομακρυσμένο μέρος και να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους τους παίχτες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.