Το νέο ανανεωμένο portal www.sepe.gr

Στον αέρα βρίσκεται το ανανεωμένο portal του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), www.sepe.gr, με νέα μορφή, αναβαθμισμένο περιβάλλον και περιεχόμενο, πλούσιο ενημερωτικό υλικό και σύγχρονο σχεδιασμό. Στόχος του να φέρει νέα πνοή και δυναμική και να συνεχίσει να αποτελεί έγκυρη, έγκαιρη και αξιόπιστη πηγή online πληροφόρησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ανανεωμένο portal, υπηρετεί την πρωτοτυπία με μοντέρνα αισθητική, συνδυάζοντας ταυτόχρονα το σύγχρονο web design με την εύκολη και ασφαλή πλοήγηση στις επιμέρους ενότητες.

Παράλληλα, η περιήγηση είναι ακόμα πιο φιλική και γρήγορη προς το χρήστη, συνεπώς ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να βρίσκει με ταχύ ρυθμό τις πληροφορίες που αναζητά. Βασικοί άξονες ενημέρωσης του portal παραμένουν η πληροφορική, οι τηλεπικοινωνίες, τα ψηφιακά προϊόντα, το διαδίκτυο, η οικονομία, οι επιχειρήσεις και η πολιτική, ταυτόχρονα όμως άρθρα και συνεντεύξεις, μελέτες και έρευνες καθώς και εξελίξεις από τον κόσμο του Χρηματιστηρίου, από όλο τον κόσμο, αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες. Ακόμα, το νέο portal συνεχίζει να παρέχει πληροφόρηση σχετικά με τη ζήτηση και προσφορά προϊόντων, αγαθών και υπηρεσιών από και προς τις επιχειρήσεις του κλάδου ψηφιακής τεχνολογίας και όχι μόνο.

Επιπλέον, εγκαινιάζεται μία νέα ενότητα με τον τίτλο “Viewpoint”, στην οποία θα φιλοξενούνται απόψεις εκπροσώπων και Στελεχών επιχειρήσεων, οργανισμών, θεσμικών φορέων, κ.λπ., για σημαντικά θέματα της αγοράς Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τους πλέον διακεκριμένους και καταξιωμένους φορείς ενημέρωσης σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, το νέο portal www.sepe.gr αποκτά νέα δυναμική και αποδεικνύει έμπρακτα ότι συμβαδίζει με τις σύγχρονες ανάγκες της οικονομίας και της κοινωνίας.

SEPE-redesign-portal

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Tech Podcast

Tech Podcast: Εβδομαδιαίο podcast τεχνολογίας S01E25 – 04/03/2021

Σε αυτή την εκπομπή συζητάμε για NASA, νέο drone DJI FPV, βραβεία “Airwards”, λογισμικό που μετατρέπει φωτογραφίες σε κινούμενες εικόνες, Verizon 5G και τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες της Harley Davidson.

Internet Twitter

To Twitter εγκαινιάζει νέες λειτουργίες e-commerce

Συνεχίζοντας την προσπάθειά του να δημιουργήσει εμπορικά εργαλεία στην πλατφόρμα του, το Twitter δοκιμάζει νέα χαρακτηριστικά.

Internet Google Google Chrome

Google: Καταργεί τα cookies για χάρη της ιδιωτικότητας των χρηστών

H Google θα σταματήσει την υποστήριξη cookies τρίτων που ανιχνέυουν τις κινήσεις των χρηστών και δεν πρόκειται να τα αντικαταστήσει με κάτι αντίστοιχο.

Internet Bitcoin

Κινέζικο bitcoin mining hub σταματά τη λειτουργία του

Ένα από τα μεγαλύτερα Bitcoin mining camps στην Κίνα ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει τη λειτουργία του.