Το νέο Skype για Web δεν υποστηρίζει τον Firefox, τον Opera, και σχεδόν κανέναν browser

Skype για Web, Το νέο Skype για Web δεν υποστηρίζει τον Firefox, τον Opera, και σχεδόν κανέναν browser

Skype για Web, Το νέο Skype για Web δεν υποστηρίζει τον Firefox, τον Opera, και σχεδόν κανέναν browser

Η ανανέωση του Skype για Web από την Microsoft έφτασε. Κι αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν την αυτόνομη εφαρμογή της υπηρεσίας, για να έχουν πρόσβαση σε χαρακτηριστικά όπως HD βιντεοκλήσεις, και εγγραφή κλήσεων.

Το Skype για Web έλαβε μια σειρά βελτιώσεων στο interface, οι οποίες έχουν σκοπό να διευκολύνουν την παρακολούθηση του περιεχομένου των συνομιλιών. Για παράδειγμα, προστέθηκε ένα πάνελ ειδοποιήσεων, το οποίο μας επιτρέπει να βλέπουμε κάθε φορά που κάποιος μας ανέφερε ή μας έκανε quote, σε κάποιο μήνυμα.

Στην νέα βιβλιοθήκη πολυμέσων, θα βρούμε όλους τους συνδέσμους ή τα πολυμέσα, τα οποία έχουμε στείλει μέσω κάποιας συνομιλίας. Κάτι που θα διευκολύνει την εύρεση μιας εικόνα που είχαμε στείλει, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουμε σε ολόκληρη το νήμα των μηνυμάτων.

Επιπλέον, το νέο Skype για Web απέκτησε ένα νέο χαρακτηριστικό, το οποίο μας επιτρέπει να κάνουμε αναζήτηση σε μεμονωμένες συζητήσεις. Στην ουσία, μπορούμε να μπούμε σε μία συγκεκριμένη συνομιλίας, και να αναζητήσουμε λέξεις, φράσεις, ακόμη και αρχεία, τα οποία μπορεί να έχουν σταλεί στη συνομιλία αυτή.

Το ανανεωμένο Skype για Web είναι τώρα διαθέσιμο σε συστήματα που τρέχουν Windows 10 ή MacOS 10.12 Sierra ή νεότερα. Ωστόσο, η νέα έκδοση της υπηρεσία θα λειτουργεί μόνο με Chrome, και με τον Microsoft Edge. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο η Microsoft επέλεξε να μην υποστηρίξει τον Firefox, τον Opera,τον Safari, και άλλους λιγότερο δημοφιλής browers.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

τιν desktop εφαρμογή την έκοψα από τότε που περάσαν στο νεω interface το ιδιο περισσότερες επαφές μου (απο 75 επαφές είχα καμία 40 45 μόνιμα Online μετα την υποχρεωτική απόσυρση της παλιάς έκδοσης πήγα max 10 επαφές…. και έμπαινα από το firefox…. τώρα που κόβουν και αυτό απλά δεν θα ξαναμπώ (όχι ότι υπάρχει λόγος.. πλέον 2 3 επαφές είναι On απο της 75…

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Darth vader για πες πουσαι παλιος! ,, εγω το βρισκω πολυ καλο το νεο techblog εχει και επεξεργασία πλεον στα σχόλια

Alex

Εκείνος γράφει για το περιεχόμενο του άρθρου που αφορά το Skype και εσύ του γράφεις για το techblog.gr…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Skype

Skype: Κυκλοφόρησε νέα ενημέρωση με βελτιώσεις και νέες προσθήκες

Πλέον, το Skype on the Web μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τηλέφωνο ή tablet Android.

Software Microsoft Skype

Microsoft: Δεν εγκαταλείπουμε το Skype, το αναβαθμίζουμε

Η Microsoft δηλώνει την υποστήριξή της στο Skype, παρόλο που το Teams είναι ψηλά στο ενδιαφέρον της.

Smartphones Microsoft Skype

Microsoft Skype: Έφτασε η υποστήριξη για έως και 100 συμμετέχοντες στις κλήσεις

Μία πολυπόθητη αλλαγή από τους χρήστες του Skype έφτασε, με τη Microsoft να υποστηρίζει πλέον έως και 100 συμμετέχοντες στις κλήσεις.

Internet Microsof Skype

Skype: Τεράστια αύξηση ενεργών χρηστών, 40 εκατ. την ημέρα

H Microsoft αποκάλυψε ότι τον τελευταίο μήνα η χρήση του Skype εκτοξεύτηκε. Πλέον, οι χρήστες αφιερώνουν 220% περισσότερο χρόνο στις κλήσεις.