Το νέο Skype για Web δεν υποστηρίζει τον Firefox, τον Opera, και σχεδόν κανέναν browser

3

Η ανανέωση του Skype για Web από την Microsoft έφτασε. Κι αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν την αυτόνομη εφαρμογή της υπηρεσίας, για να έχουν πρόσβαση σε χαρακτηριστικά όπως HD βιντεοκλήσεις, και εγγραφή κλήσεων.

Το Skype για Web έλαβε μια σειρά βελτιώσεων στο interface, οι οποίες έχουν σκοπό να διευκολύνουν την παρακολούθηση του περιεχομένου των συνομιλιών. Για παράδειγμα, προστέθηκε ένα πάνελ ειδοποιήσεων, το οποίο μας επιτρέπει να βλέπουμε κάθε φορά που κάποιος μας ανέφερε ή μας έκανε quote, σε κάποιο μήνυμα.

Στην νέα βιβλιοθήκη πολυμέσων, θα βρούμε όλους τους συνδέσμους ή τα πολυμέσα, τα οποία έχουμε στείλει μέσω κάποιας συνομιλίας. Κάτι που θα διευκολύνει την εύρεση μιας εικόνα που είχαμε στείλει, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουμε σε ολόκληρη το νήμα των μηνυμάτων.

Επιπλέον, το νέο Skype για Web απέκτησε ένα νέο χαρακτηριστικό, το οποίο μας επιτρέπει να κάνουμε αναζήτηση σε μεμονωμένες συζητήσεις. Στην ουσία, μπορούμε να μπούμε σε μία συγκεκριμένη συνομιλίας, και να αναζητήσουμε λέξεις, φράσεις, ακόμη και αρχεία, τα οποία μπορεί να έχουν σταλεί στη συνομιλία αυτή.

Το ανανεωμένο Skype για Web είναι τώρα διαθέσιμο σε συστήματα που τρέχουν Windows 10 ή MacOS 10.12 Sierra ή νεότερα. Ωστόσο, η νέα έκδοση της υπηρεσία θα λειτουργεί μόνο με Chrome, και με τον Microsoft Edge. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο η Microsoft επέλεξε να μην υποστηρίξει τον Firefox, τον Opera,τον Safari, και άλλους λιγότερο δημοφιλής browers.

Πηγή

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
3 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

τιν desktop εφαρμογή την έκοψα από τότε που περάσαν στο νεω interface το ιδιο περισσότερες επαφές μου (απο 75 επαφές είχα καμία 40 45 μόνιμα Online μετα την υποχρεωτική απόσυρση της παλιάς έκδοσης πήγα max 10 επαφές…. και έμπαινα από το firefox…. τώρα που κόβουν και αυτό απλά δεν θα ξαναμπώ (όχι ότι υπάρχει λόγος.. πλέον 2 3 επαφές είναι On απο της 75…

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Darth vader για πες πουσαι παλιος! ,, εγω το βρισκω πολυ καλο το νεο techblog εχει και επεξεργασία πλεον στα σχόλια

Alex

Εκείνος γράφει για το περιεχόμενο του άρθρου που αφορά το Skype και εσύ του γράφεις για το techblog.gr…

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα