Το νέο Skype για Web δεν υποστηρίζει τον Firefox, τον Opera, και σχεδόν κανέναν browser

Η ανανέωση του Skype για Web από την Microsoft έφτασε. Κι αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούν την αυτόνομη εφαρμογή της υπηρεσίας, για να έχουν πρόσβαση σε χαρακτηριστικά όπως HD βιντεοκλήσεις, και εγγραφή κλήσεων.

Το Skype για Web έλαβε μια σειρά βελτιώσεων στο interface, οι οποίες έχουν σκοπό να διευκολύνουν την παρακολούθηση του περιεχομένου των συνομιλιών. Για παράδειγμα, προστέθηκε ένα πάνελ ειδοποιήσεων, το οποίο μας επιτρέπει να βλέπουμε κάθε φορά που κάποιος μας ανέφερε ή μας έκανε quote, σε κάποιο μήνυμα.

Στην νέα βιβλιοθήκη πολυμέσων, θα βρούμε όλους τους συνδέσμους ή τα πολυμέσα, τα οποία έχουμε στείλει μέσω κάποιας συνομιλίας. Κάτι που θα διευκολύνει την εύρεση μιας εικόνα που είχαμε στείλει, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουμε σε ολόκληρη το νήμα των μηνυμάτων.

Επιπλέον, το νέο Skype για Web απέκτησε ένα νέο χαρακτηριστικό, το οποίο μας επιτρέπει να κάνουμε αναζήτηση σε μεμονωμένες συζητήσεις. Στην ουσία, μπορούμε να μπούμε σε μία συγκεκριμένη συνομιλίας, και να αναζητήσουμε λέξεις, φράσεις, ακόμη και αρχεία, τα οποία μπορεί να έχουν σταλεί στη συνομιλία αυτή.

Το ανανεωμένο Skype για Web είναι τώρα διαθέσιμο σε συστήματα που τρέχουν Windows 10 ή MacOS 10.12 Sierra ή νεότερα. Ωστόσο, η νέα έκδοση της υπηρεσία θα λειτουργεί μόνο με Chrome, και με τον Microsoft Edge. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο η Microsoft επέλεξε να μην υποστηρίξει τον Firefox, τον Opera,τον Safari, και άλλους λιγότερο δημοφιλής browers.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

τιν desktop εφαρμογή την έκοψα από τότε που περάσαν στο νεω interface το ιδιο περισσότερες επαφές μου (απο 75 επαφές είχα καμία 40 45 μόνιμα Online μετα την υποχρεωτική απόσυρση της παλιάς έκδοσης πήγα max 10 επαφές…. και έμπαινα από το firefox…. τώρα που κόβουν και αυτό απλά δεν θα ξαναμπώ (όχι ότι υπάρχει λόγος.. πλέον 2 3 επαφές είναι On απο της 75…

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

Darth vader για πες πουσαι παλιος! ,, εγω το βρισκω πολυ καλο το νεο techblog εχει και επεξεργασία πλεον στα σχόλια

Alex

Εκείνος γράφει για το περιεχόμενο του άρθρου που αφορά το Skype και εσύ του γράφεις για το techblog.gr…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet YouTube

To YouTube σύντομα θα μεταφράζει τα βίντεο στη γλώσσα σου

Το YouTube εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταφράζει αυτομάτως από την μία γλώσσα στην άλλη, διευκολύνοντας τις αναζητήσεις και όχι μόνο.

Internet Instagram

Τώρα μπορείς να βάζεις υπότιτλους στα Instagram Stories

Με τη χρήση ενός ειδικού sticker, τα Instagram Stories αποκτούν λίγο περισσότερο περιεχόμενο με την προσθήκη υποτίτλου.

Internet COSMOTE 5G 5G

Πώς το 5G θα αλλάξει τον κόσμο: Οι experts απαντούν

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί «Τα πάντα γύρω από το 5G», μέσα από την πρωτότυπη σειρά μίνι ντοκιμαντέρ της COSMOTE.

Internet Bitcoin

Bitcoin: Νομοσχέδιο προβλέπει την τριετή παύση εξόρυξης στη Νέα Υόρκη

Το ζήτημα του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εξόρυξης bitcoin φαίνεται πως απασχολεί τον Αμερικανό νομοθέτη.