Το Πεντάγωνο δημοσίευσε επίσημα βίντεο με “UFO”

Δεν φτάνει που ως ανθρωπότητα αντιμετωπίζουμε μία πανδημία, το Πεντάγωνο ήρθε για να προσθέσει ένα ακόμα “πρόβλημα” στο κεφάλι μας. Τουλάχιστον σύμφωνα με τη The Guardian και ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει “UFO”.

Τα βίντεο και οι μαρτυρίες

Το Πεντάγωνο δημοσίευσε επίσημα clips που δείχνουν ιπτάμενα αντικείμενα αγνώστου ταυτότητος, τα γνωστά σε όλους μας UFO, τα οποία πετούν πάνω από στρατιωτικές βάσεις. Μάλιστα το συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο περιέχει τα clips, το είχε διαρρεύσει για πρώτη φορά μία ιδιωτική εταιρεία, το μακρινό 2007.

Στο βίντεο ακούμε τους πιλότους να σχολιάζουν ιδιαίτερα έντονα την ταχύτητα με την οποία κινούνται τα UFO. Αντίστοιχη ήταν και η αντίδραση ενός πιλότου του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, όταν το 2017 ανέφερε ότι είχε δει ένα UFO και τόνισε πως έμοιαζε με μπάλα του πινγκ πονγκ που κινείται πολύ γρήγορα.

Το πρόγραμμα και η αποκάλυψη των clips

Εξαιτίας των παραπάνω, και άλλων παρόμοιων αναφορών, το Πεντάγωνο ξεκίνησε ένα πολυετές πρόγραμμα με στόχο την ταυτοποίηση UFO. Αν και η λειτουργία του προγράμματος τερματίστηκε λόγω εξάντλησης της χρηματοδότησης που είχε λάβει, δεν στάθηκε δυνατή η ταυτοποίηση UFO, ή τουλάχιστον κανενός από τα προαναφερθέντα.

UFO, Το Πεντάγωνο δημοσίευσε επίσημα βίντεο με “UFO”

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Πενταγώνου, η υπηρεσία θεωρεί ότι τα συγκεκριμένα clips δεν αποκαλύπτουν οποιαδήποτε ευαίσθητη πληροφορία. Ως εκ τούτου, η δημοσίευση τους δεν θα δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα σε μελλοντικές έρευνες της υπηρεσίας σχετικά με εισχώρηση UFO στον εναέριο χώρο στρατιωτικών βάσεων ή άλλης μορφής επιθέσεις.

Έτσι, το Πεντάγωνο αποφάσισε να δημοσιεύει τα επίμαχα clips ώστε να ξεκαθαρίσει στο κοινό ότι όλα αυτά τα χρόνια ερευνούσε πραγματικές υποθέσεις, και πως τα βίντεο που είχαν διαρρεύσει παλαιότερα ήταν αυθεντικά.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Baioss

Το Πεντάγωνο περιμέναμε να μας πει ότι πρόκειται για ένα πραγματικα υπαρκτό φαινόμενο. Τα βίντεο αυτά δημοσιεύθηκαν το 2017 νομίζω και το συμβάν αυτό είναι του 2004. Πραγματικά απίστευτος ο τρόπος που κινούνται αυτά τα αντικείμενα, οι μανούβρες που κάνουν, οι ταχύτητες και οι επιταχύνσεις που πιάνουν, συν ότι δεν φαίνεται να χρησιμοποιούν κάποια γνωστή μορφή ενέργειας και πρόωσης. Με λίγα λόγια κανένα ανθρώπινο ον στην γη δε θα άντεχε σε τέτοιες μανούβρες και ταχύτητες.

led

Οκ, ειδαν ουφο, γελανε και αστειευονται, στρειντζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.