Το Project Fi γίνεται Google Fi και υποστηρίζει ακόμα περισσότερα smartphones

Project Fi γίνεται Google Fi υποστηρίζει ακόμα περισσότερα smartphones, Το Project Fi γίνεται Google Fi και υποστηρίζει ακόμα περισσότερα smartphones

Η Google αλλάζει το Project Fi σε Google Fi και το κάνει διαθέσιμο σε ακόμα περισσότερα Android smartphone αλλά και για πρώτη φορά στα iPhone αλλά σε beta έκδοση.

To Google Fi κάνει τη Google να μοιάζει με πάροχο κινητής τηλεφωνίας μιας και επιτρέπει στους χρήστες των συμβατών smartphone να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις και να στέλνουν μηνύματα μέσω Wi-Fi. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης σε Wi-Fi δίκτυο τότε χρησιμοποιεί τα mobile δίκτυα των εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται, με ομαλή και γρήγορη μετάβαση.

Πλέον, η Google δίνει τη δυνατότητα σε ακόμα πιο πολλά smartphone να είναι συμβατά με τις παροχές του Google Fi μιας και οι χρήστες θα έχουν αξιόπιστη κάλυψη και ευέλικτα προγράμματα για ομιλία και data, χωρίς τη δέσμευση συμβολαίου και κρυφές χρεώσεις. Στην περίπτωση όμως που οι χρήστες θέλουν την πλήρη Google Fi εμπειρία θα πρέπει να διαθέτουν κάποια από τα smartphone που είναι σχεδιασμένα για αυτά τα προγράμματα, με τη λίστα να περιλαμβάνει τα Pixel 2 XL, Pixel 3/3 XL, Moto G6/X4, LG V35 ThinQ και LG G7 ThinQ.

Τα smartphone που είναι σχεδιασμένα για το Google Fi θα μπορούν να εναλλάσσονται άμεσα μεταξύ του Wi-Fi και του δικτύου δεδομένων των T-Mobile, US Cellular και Sprint έτσι ώστε να έχουν πλήρη κάλυψη χωρίς απώλειες. Όσον αφορά τα iPhone, τα οποία δεν είναι ακόμα 100% συμβατά με το Google Fi, δε θα έχουν την άμεση εναλλαγή ανάμεσα σε Wi-Fi και σύνδεση με data, αλλά θα έχουν πολύ καλή συνδυαστική κάλυψη από τους τρεις παρόχους κινητής τηλεφωνίας.

Project Fi γίνεται Google Fi υποστηρίζει ακόμα περισσότερα smartphones, Το Project Fi γίνεται Google Fi και υποστηρίζει ακόμα περισσότερα smartphones

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 8a: Νέα στοιχεία προμηνύουν ότι έρχεται σύντομα

Το φημολογούμενο Pixel 8a εμφανίστηκε στον ιστότοπο της FCC, κάτι που δείχνει ότι η Google είναι έτοιμη να το κυκλοφορήσει.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.