Το Reddit επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν σχόλια μέσα σε αναρτήσεις

Reddit σύστημα αναζήτησής, Το Reddit επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν σχόλια μέσα σε αναρτήσεις

To Reddit ανακοίνωσε μια ενημέρωση στο σύστημα αναζήτησής του, που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν σχόλια σε συγκεκριμένες αναρτήσεις.

Η εύρεση ενός σχολίου σε μια συγκεκριμένη ανάρτηση στο Reddit δεν ήταν τόσο διαισθητική. Αυτό συμβαίνει επειδή στον ιστό, οι χρήστες έπρεπε να χρησιμοποιήσουν το Command + F για να αναζητήσουν σχόλια. Το πρόβλημα ήταν ότι η ενσωματωμένη αναζήτηση του προγράμματος περιήγησης ιστού δεν μπορεί να βρει σχόλια εκτός εάν επεκταθούν. Αλλά με την τελευταία του ενημέρωση, το Reddit προσθέτει ένα κουμπί αναζήτησης που λειτουργεί σε κάθε ανάρτηση.

Η νέα αναζήτηση σχολίων λειτουργεί τόσο στον ιστότοπο του Reddit όσο και στις εφαρμογές του για iOS και Android. Το Reddit λέει ότι η νέα λειτουργία θα διευκολύνει πολύ τους χρήστες του να βρίσκουν σχετικά σχόλια στο κοινωνικό δίκτυο.

Τους τελευταίους μήνες, το Reddit παρουσίασε μια σειρά από άλλες βελτιώσεις στην πλατφόρμα. Αυτά περιλαμβάνουν αναζήτηση αναρτήσεων εικόνων με κείμενο, βελτιωμένη αναζήτηση subreddit και καλύτερη εμπειρία πολυμέσων – ειδικά για την παρακολούθηση βίντεο.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος που έχει περάσει κατά καιρούς από διάφορους κλάδους μέχρι να καταλήξει στην τεχνολογία, που τον "κέρδισε". Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming. Θέματα που περιλαμβάνουν αθλητισμό και τεχνολογία εμφανίζονται πάντα στο "ρεπερτόριο" του.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ