To Reddit φέρνει νέο εργαλείο αναζήτησης σχολίων

reddit, To Reddit φέρνει νέο εργαλείο αναζήτησης σχολίων

Το Reddit ανακοίνωσε ένα νέο εργαλείο αναζήτησης σχολίων προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν search στις απαντήσεις ενός original ποστ. Αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά στα 16 χρόνια ιστορίας της πλατφόρμας.

Μέχρι τώρα, οι χρήστες του Reddit μπορούσαν να αναζητήσουν αρχικές αναρτήσεις, κοινότητες και μεμονωμένους χρήστες. Επομένως, θα έπρεπε να κλικάρουν σε πολλές αναρτήσεις και στη συνέχεια να κάνουν scroll σε – μερικές φορές – χιλιάδες σχόλια για να βρουν τις πληροφορίες που αναζητούσαν σε ένα thread.

Δίνοντας ένα παράδειγμα για το τι θα φέρει η νέα δυνατότητα, το Reddit γράφει: “Εάν κάποιος θέλει να βρει ένα thread σχετικά με τις καλύτερες τοποθεσίες στο Λονδίνο, προηγουμένως θα έπρεπε να κοιτάξει μέσα από κάθε ανάρτηση στην κοινότητα r/London, να περιηγηθεί στα σχόλια για να το βρει. Τώρα, μπορεί εύκολα να δει όλες τις διαφορετικές προτάσεις για τα καλύτερα μέρη για τσάι που έχουν προτείνει οι άνθρωποι στα σχόλια.”

Ακόμα, το Reddit λέει ότι έχει βελτιώσει και την αναζήτηση αυτή καθ’ αυτή για να βοηθήσει τους χρήστες να βρίσκουν αποτελέσματα στην πλατφόρμα. Προηγουμένως, τα αποτελέσματα έπρεπε να ταιριάζουν σχεδόν ακριβώς με το ερώτημα του χρήστη, αλλά τώρα είναι λιγότερο περιοριστικό. Το ερώτημα πλέον δε χρειάζεται να ταιριάζει απόλυτα με το κείμενο μιας ανάρτησης για να επιστρέψει σχετικά αποτελέσματα.

H νέα δυνατότητα, μαζί με άλλες ενημερώσεις, είναι προσβάσιμη μεταβαίνοντας στο home feed και κάνοντας κλικ στη γραμμή αναζήτησης.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.