To Signal προσθέτει την λειτουργία που έχουν όλα τα social media

Signal stories, To Signal προσθέτει την λειτουργία που έχουν όλα τα social media

Οι ιστορίες είναι ένας γρήγορος τρόπος για να μοιραστείτε στιγμές και εμπειρίες, με το Signal να ανακοινώνει την κυκλοφορία ιστοριών για Android και iOS, υποσχόμενη ότι η δυνατότητα για Desktop θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Οι ιστορίες θα επιτρέπουν στους χρήστες να μοιράζονται στιγμές με μια επιλεγμένη ομάδα ατόμων με τρόπο που να μην “οδηγεί” σε ειδοποίηση νέου μηνύματος. Η εφαρμογή θα προσφέρει στους χρήστες ένα μέρος για να πουν τα αστεία τους με μια διαδοχική μορφή εικόνας ή βίντεο και να μοιραστούν αυτό που κάνουν χωρίς την πίεση μιας συνομιλίας.

Οι άνθρωποι που εργάζονται για το Signal δηλώνουν ότι οι ιστορίες είναι ένα από τα πιο κοινά αιτήματα για λειτουργίες που λαμβάνουν από όλο τον κόσμο. Οι άνθρωποι κάνουν χρήση των ιστοριών και τις θέλουν, επομένως η Signal παρέχει έναν τρόπο να κάνετε ιστορίες ιδιωτικά χωρίς να χρειάζεται να περιπλανηθείτε σε μια “θάλασσα” από διαφημίσεις.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Jack Dorsey Signal Twitter

Jack Dorsey: Προσφέρει με 1 εκατ. δολάρια ετησίως στην εφαρμογή Signal

Ο Jack Dorsey, συνιδρυτής του Twitter, ανέφερε σε ανάρτησή του ότι θα διαθέτει 1 εκατομμύριο δολάρια ετησίως στην εφαρμογή κρυπτογραφημένων μηνυμάτων Signal.

Software Hackers Signal

O CEO της Signal χακάρει το λογισμικό που παρακολουθεί smartphones

O CEO της Signal, Moxie Marlinspike, ανακοίνωσε ότι κατάφερε να σπάσει την ασφάλεια του λογισμικού Cellebrite.

Internet Facebook featured Signal

Οι 3 καλύτερες ασφαλείς εναλλακτικές για το Facebook messenger

Το Messenger του Facebook είναι μια από τις πιο δημοφιλής εφαρμογές messeging γιατί όμως να συμβιβαστείς με μια υπηρεσία που σου παρέχει τη λιγότερη ασφάλεια;

Internet Elon Musk Facebook featured

Ο Elon Musk προτείνει το Signal ως εναλλακτική του WhatsApp και η υπηρεσία εκτοξεύεται

Μετά την απόφαση του WhatsApp να δίνει τα δεδομένα στο Facebook, ο Elon Musk πρότεινε ως εναλλακτική το Signal και η ανταπόκριση ήταν τεράστια.