Το Telegram “φλερτάρει” με αναρτήσεις επί πληρωμή

Telegram, Το Telegram “φλερτάρει” με αναρτήσεις επί πληρωμή

Οι υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το WhatsApp και το Telegram συχνά αναζητούν νέους τρόπους για τη δημιουργία εσόδων από τους χρήστες μέσω πληρωμένων υπηρεσιών.

Το Τelegram προσφέρει μια Premium συνδρομή από τον Ιούνιο, επιτρέποντας στους χρήστες να ακολουθούν περισσότερα κανάλια, να κατεβάζουν αρχεία πιο γρήγορα και να έχουν πρόσβαση σε πρόσθετες λειτουργίες. Τώρα η υπηρεσία έχει εντοπιστεί με μεμονωμένα μηνύματα και πολυμέσα κλειδωμένα πίσω από ένα paywall.

Ο σύμβουλος μέσων κοινωνικής δικτύωσης Matt Navarra μοιράστηκε στιγμιότυπα οθόνης των πληρωμένων αναρτήσεων του Telegram (μέσω 9to5Mac ). Βλέπουμε εικόνες, βίντεο, ακόμη και κείμενα που αποστέλλονται σε κανάλια κλειδωμένα πίσω από μηνύματα πληρωμής για προβολή. Οι προεπισκοπήσεις βίντεο και εικόνων εδώ είναι θολές, με ένα κουμπί που ζητά πληρωμή τοποθετημένο μπροστά και στο κέντρο, ενώ τα μηνύματα εμφανίζονται συμπτυσσόμενα μέχρι να πληρωθούν.

Οι δημιουργοί θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τη διανομή περιεχομένου επί πληρωμή για να δημιουργήσουν έσοδα από μεμονωμένα κομμάτια μέσων. Η πληρωμή για πρόσβαση σε μεμονωμένες αναρτήσεις θα μπορούσε επίσης να γίνει ένας απλός τρόπος μέτρησης του ενδιαφέροντος για το έργο ενός δημιουργού, βοηθώντας τον να συγκεντρώσει κεφάλαια για έργα μικρής έως μεσαίας κλίμακας ή να συγκεντρώσει υποστήριξη για κοινωνικούς σκοπούς.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Telegram

Telegram: Θα αποκτήσει Stories τον επόμενο μήνα

Tα Stories τα γνωρίσαμε από το Snapchat το 2013, μετά τα υιοθέτησε η Μeta, ενώ τώρα ήρθε η ώρα να πέσει και το τελευταίο οχυρό, το Telegram.

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα ενημερωθεί για να υποστηρίζει φωνητική συνομιλία εντός εφαρμογής

Σε συνδυασμό με την πρόσφατη εισαγωγή των Κοινοτήτων, το WhatsApp σχεδιάζει μια μεγάλη προσθήκη για τις δυνατότητες φωνητικών κλήσεων, ειδικά για ομάδες.

Internet apps Social Media WhatsApp

Το WhatsApp θα σας επιτρέψει σύντομα να συνομιλήσετε με το WhatsApp

To WhatsApp κυκλοφόρησε τον δικό της επίσημο λογαριασμό WhatsApp, με το οποίο μπορείτε να συνομιλήσετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την πλατφόρμα και συμβουλές χρήσης.

Internet apps Social Media WhatsApp

WhatsApp: Οι ενημερώσεις διευκολύνουν την εύρεση και διαχείριση των ομάδων

Το WhatsApp ανακοίνωσε δύο νέα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν το απόρρητο των ομαδικών συνομιλιών της κοινότητας, ενώ διευκολύνουν την εύρεση κοινών ομάδων που έχουν οι χρήστες.