Το Twitter αλλάζει εμφάνιση ελπίζοντας σε πιο κόσμιες συζητήσεις

Twitter, Το Twitter αλλάζει εμφάνιση ελπίζοντας σε πιο κόσμιες συζητήσεις

Τον Οκτώβριο το Twitter ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε το επανασχεδιασμό της εμφάνισης των συζητήσεων στην πλατφόρμα, ως μέρος μιας προσπάθειας για προωθήσεις τις πιο χρήσιμες συζητήσεις. Τρεις μήνες μετά το Twitter είναι έτοιμο να δοκιμάσει τη νέα του εμφάνιση.

Η εταιρεία αυτή τη στιγμή λαμβάνει αιτήσεις, μέσω αυτού του συνδέσμου από όποιον χρήστη ενδιαφέρεται να δοκιμάσει το επανασχεδιασμένο περιβάλλον του Twitter.

Ο νέος σχεδιασμός αποσκοπεί στη διευκόλυνση της προβολής περισσότερων απαντήσεων σε ένα θέμα, και τη διατήρηση μίας κόσμιας ατμόσφαιρας στις συζητήσεις των χρηστών. Το νέο στρογγυλεμένο σχήμα στις απαντήσεις κάνει ένα νήμα στο Twitter να μοιάζει περισσότερο με μία κλασική συνομιλία μέσο μηνυμάτων. Επίσης, οι απαντήσεις είναι στοιβαγμένες και η εμφάνιση τους μοιάζει με τα νήματα του Reddit. Τέλος, τα μηνύματα των ατόμων που ακολουθούμε εμφανίζονται με μπλε χρώμα, και τα σχόλια του χρήστη που έκανε το αρχικό tweet εμφανίζονται με γκρι χρώμα.

Επιπλέον, το Twitter προσπαθεί να μειώσει την έμφαση που δίνουν οι χρήστες στα συγκεντρωτικά στατιστικά των tweet. Πλέον, ο αριθμός των “likes” και των “retweets” που έχει λάβει μια απάντηση είναι κρυμμένα. Για να δούμε αυτά τα στατιστικά θα πρέπει να πατήσουμε στην απάντηση, έπειτα στις επιλογές κοινής χρήσης και τέλος στις άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το tweet.

Η συγκεκριμένη ιδέα δεν φαίνεται και τόσο τρομερή και σίγουρα δεν πρόκειται να κάνει πιο κόσμιες τις συζητήσεις. Η αλλαγή του σχήματος των απαντήσεων σε φούσκες είναι ευπρόσδεκτη, αλλά σε καμία περίπτωση η αλλαγή της εμφάνισης του Twitter δεν θα αλλάξει τη φύση των συνομιλιών στην πλατφόρμα.

Η εταιρεία τόνισε ότι αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν καθώς οι χρήστες που τα δοκιμάζουν στέλνουν τα σχόλια τους. Επίσης, το Twitter σημείωσε ότι η διάθεση αυτών των χαρακτηριστικών στο ευρύ κοινό απέχει πολλούς μήνες ακόμη.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.