Το Twitter δοκιμάζει μία νέα υπηρεσία συγγραφής άρθρων

Twitter, Το Twitter δοκιμάζει μία νέα υπηρεσία συγγραφής άρθρων

Twitter, Το Twitter δοκιμάζει μία νέα υπηρεσία συγγραφής άρθρων

Το Twitter φέρεται διατεθειμένο να προσφέρει στους χρήστες του τη δυνατότητα να γράφουν μεγαλύτερα κείμενα από τους 280 χαρακτήρες. Οι πληροφορίες θέλουν την υπηρεσία Twitter Articles να βρίσκεται σε τελικό στάδιο δοκιμών.

Το Twitter φαίνεται ότι θέλει να δώσει σε όποιον χρήστη του το επιθυμεί, τη δυνατότητα της συγγραφής μεγαλύτερων κειμένων από τον περιορισμό των 280 χαρακτήρων, μέσω μίας ειδικής υπηρεσίας. Σε αυτή τη φάση δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες αναφορικά με το πώς θα μπορούσε να λειτουργεί η συγκεκριμένη υπηρεσία, αλλά ειδικοί ανακάλυψαν ότι υπάρχει μέριμνα και ειδικό μενού, κρυμμένο στο site του Twitter για μία υπηρεσία που θα ονομάζεται Articles.

Το Twitter είχε ξεκινήσει την ιστορία του προσφέροντας το πολύ 140 χαρακτήρες στους χρήστες του, αλλά από το 2017 και έπειτα είχε διπλασιάσει τον μέγιστο αριθμό χαρακτήρων που θα μπορούσε να γράψει κανείς σε κάθε tweet. Φαίνεται, ότι τώρα θα ανοίξει και η ανάλογη πόρτα των πιο μακροσκελών κειμένων. Το πότε θα γίνει αυτό, παραμένει άγνωστο.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.