To Twitter παρουσιάζει τα Bookmarks – Τι θα προσφέρουν στην εφαρμογή;

Twitter Bookmarks, To Twitter παρουσιάζει τα Bookmarks – Τι θα προσφέρουν στην εφαρμογή;

To Twitter προσθέτει μία νέα λειτουργία που αφορά τα tweets, ο λόγος για τα Bookmarks, που αποτελούν έναν μετρητή για το πόσους σελιδοδείκτες έχει λάβει μία δημοσίευση.

Ο μετρητής εμφανίζεται προς το παρόν μόνο για χρήστες iOS που επισκέπτονται τη σελίδα λεπτομερειών tweet, αλλά ένα έγγραφο βοήθειας λέει ότι υπάρχουν “σχέδια επέκτασης”.

Σε αντίθεση με άλλες μετρήσεις, δεν μπορείτε να πατήσετε τον μετρητή σελιδοδεικτών για να δείτε ποιος τον έχει προσθέσει στη λίστα του. Σύμφωνα με τον λογαριασμό Υποστήριξης Twitter , “οι σελιδοδείκτες εξακολουθούν να είναι ιδιωτικοί” και η εταιρεία “δεν θα εμφανίζει ποτέ ποιοι λογαριασμοί έχουν προσθέσει Tweet στους σελιδοδείκτες τους”.

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν να μάθουν πόσους σελιδοδείκτες έχει λάβει ένα tweet, με μια αξιοσημείωτη εξαίρεση. Ο Elon Musk έκανε tweet σχετικά με την προσθήκη σελιδοδείκτη σε ένα εκπληκτικό ποσό , αποκαλώντας το ένα ” de facto σιωπηλό like ” και είπε επίσης ότι η δυνατότητα να προσθέσετε σελιδοδείκτη σε ένα tweet από τη σελίδα λεπτομερειών του ήταν μια “σημαντική βελτίωση στο Twitter”. Φαίνεται ότι θα του αρέσει αυτό το χαρακτηριστικό, αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι χρήστες θα το θεωρήσουν ως ένα άλλο πράγμα που γεμίζει τη διεπαφή του Twitter με πληροφορίες που δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμες, όπως μετρητής προβολής.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.

Internet Apple Elon Musk featured

Η Apple σταματά τη διαφήμιση στο X μετά τα σχόλια του Elon Musk

Η Apple σταματά όλες τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα Χ μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο Elon Musk την περασμένη Τετάρτη.