Το Twitter προχωρά σε αναστολή του λογαριασμού του Doland Trump, ίσως ακολουθήσει μόνιμο ban

Twitter, Το Twitter προχωρά σε αναστολή του λογαριασμού του Doland Trump, ίσως ακολουθήσει μόνιμο ban

Το Twitter προχώρησε σε προσωρινή αναστολή του λογαριασμού του Donald Trump, ενώ υπάρχει και ενδεχόμενο για μόνιμο ban από την υπηρεσία. Η αντίδραση της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης ήρθε μετά τα γεγονότα που πραγματοποιήθηκαν εχθές στο Καπιτώλιο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο λογαριασμός του Donald Trump θα μείνει κλειδωμένος έως τις 2:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας), ενώ αν δε διαγράψει τρία επίμαχα Tweets υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει μόνιμος αποκλεισμός.

Η ανακοίνωση του Twitter:

Ως αποτέλεσμα της άνευ προηγουμένου και συνεχιζόμενης βίαιης κατάστασης στην Ουάσιγκτον, απαιτήσαμε την κατάργηση τριών tweets από τον λογαριασμό @realDonaldTrump που δημοσιεύτηκαν νωρίτερα σήμερα για επανειλημμένες και σοβαρές παραβιάσεις της πολιτικής μας για την ακεραιότητα των πολιτών.

Όσο οι υποστηρικτές του Donald Trump έμπαιναν με βία στο Καπιτώλιο, την ώρα που το κογκρέσο ήταν έτοιμο να επικυρώσει τα αποτελέσματα των Αμερικανικών εκλογών, ο πρόεδρος έμεινε σιωπηλός, ενώ λίγη ώρα αργότερα ανέβασε ένα βίντεο που προέτρεπε τους υποστηρικτές του να γυρίσουν στα σπίτια τους.

Όμως, η στάση του Donald Trump και οι δηλώσεις για νοθεία στις εκλογές είναι αυτό που οδήγησε τους υποστηρικτές του σε αυτές τις κινήσεις. Το Twitter ήδη έχει επισημάνει τα περισσότερα Tweets του προέδρου ως “ψευδή”, όμως μάλλον θα χρειαστεί να λάβει ακόμα πιο δραστικά μέτρα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

καιρός ηταν..περιμενω απο κατω τους οπαδους να υποστηριξουν το κολλητο του Ερντογαν…

Oh hi Mark

Κριση Δημοκρατιας. Οι αυτοαποκαλουμενοι ως δημοκρατες και προοδευτικοι φιμωνουν και ακυρωνουν οποιαδηποτε διαφορετικη αποψη. Φασισμος 100%.

Το χθεσινο συμβαν στο καπιτωλιο ηταν ξεκαθαρη προβοκατσια προκειμενου να σταματησουν οριστικα οποιεσδηποτε αμφιβολιες απο την αντιπερα οχθη περι στημενων εκλογων (που στη πραγματικοτητα ηταν οντως στημενες ωστε να πεσει ο Τραμπ).

Θλιβερα οσα συμβαινουν… Δημοκρατια απο τα Λιντλ.

Ψεκασμένοι

… όλου του κόσμου ενωθείτε (στο παραλήρημα του ψυχοπαθητικό Trump)

Oh hi Mark

Ώπα, νάτος ο αψεκαστος. Γεια σου μάγκα, έξυπνε, δημοκρατικέ τυπε! Φάε αμασητα ότι σου κερνάνε τα μίντια. Ζήτω η λογοκρισία της αντίθετης άποψης… ε??

Aiwnios

Τελικά καλά κάνεις και υποστηρίζεις τον Τραμπ. Έχετε ένα κοινό. Και οι δύο μιλάτε για διάφορα πράγματα χωρίς αποδείξεις!!!

ironman mark 45 αισίως....

επικίνδυνος περαν κάθε αμφιβολίας. το κακό είναι ότι δεν απομακρύνθηκε νωρίτερα και φτάσαμε ως εδώ. σαφές χτύπημα στη δημοκρατία , ένα μαύρο στίγμα στο θεσμό του αμερικάνου προέδρου , και μπορώ να πώ , ο χειρότερος που έχει περάσει από το “οβάλ” γραφείο.

Oh hi Mark

Άλλο ένα θύμα των μίντια του συστήματος. Ο Τραμπ ευθύνεται για όλα, ε? Οι δημοκρατικοί αντίπαλοι θέλουν το καλό της Αμερικα και της ανθρωπότητας… Λολ
Όταν καταλάβετε ότι το χθεσινό συμβάν όπως και πολλά άλλα ήταν υποκείνουμενα θα είναι αργά.

Ironman mark 45 αισίως...

Πίστεψέ με η κρίση μου δεν επηρεαζεται από κανένα μίντια. Κάθε σώφρον άνθρωπος ξέρει τι εστί Τραμπ και τι αντιπροσωπεύει. Δυστυχώς η κοιμωμένη δημοκρατία επέτρεψε να αναρριχηθεί στην προεδρία και το πλήρωσε βαριά. Ευτυχώς ξύπνησαν και θα διορθωθεί αυτό το χάλι που άφησε πίσω η προεδρία του ακόμα και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Oh hi Mark

Φιλτατε, ο Τραμπ ειναι κοκκινο πανι για πολυ κοσμο διοτι ειναι ταγμενος ανοιχτα εναντια στην παγκοσμιοποιηση, οπως και υπερ της θανατικης ποινης για τους παιδοφιλους. Και ολα αυτα απο εναν σελεμπριτι που μαλιστα ειναι και προεδρος. Γι αυτο και ολοι εχουν λυσσαξει εναντιον του.

Εχει φαει απιστευτη λασπη ολη την 4ετια, προσωπικες επιθεσεις κατω απο τη μεση, μεχρι και τον μικρο του γιο προσεβαλαν συνεχως.

Οσον αφορα το “χαλι” που αφησε… για σκεψου ποσοι πολεμοι εγιναν επι προεδριας Ομπαμα, και ποσοι επι Τραμπ. Η Συρια καταστραφηκε εν καιρω Ομπαμα. Ποσοι μουσουλμανοι εχασαν τη ζωη τους κατα τη διαρκεια της προεδριας του απο τους βομβαρδισμους? Αλλα βεβαια, ειναι υπερ του να ερθουν σαν μεταναστες στην Αμερικη, οποτε οι αμαρτιες του σβηνονται. Να σε καψω Γιαννη, να σε αλειψω λαδι.

Μου λες οτι δεν επηρεαζεσαι απο τα μιντια, αλλα οι αποψεις σου για το “χαλι” που αφησε, το διαψευδουν.

Και παλι θα πω οτι το χθεσινο συμβαν ηταν προσχεδιασμενο καιρο τωρα. Εις βαρος του Τραμπ, των οπαδων του, και του Αμερικανικου λαου συνολικα. Πολωση και διχασμος φουλ.

Last edited 3 years πριν by Oh hi Mark
Oh hi Mark

Επισης αν τα ατομα που ειχαν εισβαλλει στο Καπιτωλιο φορουσαν στολες antifa ή black lives matter, τοτε οι ιδιοι ανθρωποι που σημερα ειναι σοκαρισμενοι και αηδιασμενοι, θα εκθειαζαν ως “επαναστατες” αυτους που εκαναν ντου.
Ο νοων νοειτω.

Aggelos

Για δέσιμο είναι όλοι οι ψεκασμένοι ακραίοι φασιστες είτε λέγονται antifa είτε maga.

Oh hi Mark

θα συμφωνησω. Επισης αυτοι οι antifa ή αλλιως αντιφα ή αΡΧΙφασιστες ειναι παγκοσμιο φαινομενο. Αμερικη, Ελλαδα κοκ.

ironman mark 45 αισίως....

και μόνο που κάνεις αυτό το σχόλιο είναι επικίνδυνο για την δημοκρατία. δεν υπάρχρει χώρος για αυτές τις συμπεριφορές απο όπου και εάν προέρχονται. φυσικά καταδικάζουμε το φασισμό , το ρατσισμό , τη κοινωνική βία. δεν έχουν θέση στην κοινώνία πόσο μάλλον στην ηγεσία ενός κράτους άτομα σαν τον Τράμπ. πιό πάνω μιλάς για “οπαδούς του Τράμπ”, δε βέπεις πόσο λάθος και επικίνδυνο είναι αυτό; υπάρχουν ψηφοφόροι και όχι “οπαδοί”.

ironman mark 45 αισίως....

ακροδεξιά, ρατσισμός, αδιαφορία για το περιβάλον , αποκλεισμό των φτωχών απο το σύστημα υγείας, ουσιαστικά προχθές προκάλεσε την εισβολή στο καπιτώλιο και έπρεπε το FBI να τον συλάβει. χρειάζεται να συνεχίσω; και που συζητάμε για το συγκεκριμένο χαλάμε φαιά ουσία και είναι κρίμα.

Last edited 3 years πριν by ironman mark 45 αισίως....
ironman mark 45 αισίως....

-“Και παλι θα πω οτι το χθεσινο συμβαν ηταν προσχεδιασμενο καιρο τωρα. Εις βαρος του Τραμπ, των οπαδων του, και του Αμερικανικου λαου συνολικα. Πολωση και διχασμος φουλ”.-

τί λές; ο ίδιος ο Τραμπ προκάλεσε την εισβολή στο καπιτώλιο με την δήλωση του νωρίτερα. έπρεπε το FBI να τον συλλάβει. ο ίδιος ο Τράμπ με το δημόσιο λόγο του προκάλεσε τη πόλωση και το διχασμό. άλλωστε εκεί βασίστηκε για να εκλεγεί. ακροδεξιά, ρατσισμός, αδιαφορία για το σύστημα υγείας , για το περιβάλλον, να συνεχίσω; είναι δυνατόν να υποστηρίζει το διαχωρισμό της χώρας του σε λευκούς και έγχρωμους; που ζεί; σε πιό αιώνα;

Last edited 3 years πριν by ironman mark 45 αισίως....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.