Το WhatsApp θα σας επιτρέψει σύντομα να συνομιλήσετε με το WhatsApp

WhatsApp να συνομιλήσετε, Το WhatsApp θα σας επιτρέψει σύντομα να συνομιλήσετε με το WhatsApp

To WhatsApp κυκλοφόρησε τον δικό της επίσημο λογαριασμό WhatsApp, με το οποίο μπορείτε να συνομιλήσετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με την πλατφόρμα και συμβουλές χρήσης.

Σύμφωνα με το app, η λειτουργία είναι διαθέσιμη τόσο για χρήστες iPhone όσο και για χρήστες Android που χρησιμοποιούν την πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp, αλλά φαίνεται να διατίθεται μόνο σε ένα μικρό σύνολο χρηστών. Δεν υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσετε αυτήν τη συνομιλία με μη αυτόματο τρόπο ή να βρείτε το WhatsApp ως χρήστη στη δική του εφαρμογή. Αντίθετα, θα λάβετε ένα μήνυμα από το WhatsApp, το οποίο σας επιτρέπει να ξεκινήσετε τη συνομιλία. Δεν είναι σαφές πόσοι χρήστες έχουν λάβει τη λειτουργία ή πότε θα είναι ζωντανή για όλους.

Το WhatsApp ξεκίνησε τα πράγματα με έναν επεξηγητή για τα εξαφανιζόμενα μηνύματα , μια δυνατότητα που η εταιρεία εισήγαγε για πρώτη φορά το 2020 και βελτιώθηκε με την πάροδο του χρόνου.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέες λειτουργίες για την προστασία των χρηστών – Θα εμποδίζονται τα screetshots των φωτογραφιών προφίλ

Το WhatsApp λαμβάνει σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας με μια νέα λειτουργία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δοκιμή beta.

Internet Instagram WhatsApp

Το WhatsApp θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται το Status στο Instagram

Το WhatsApp, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων με πάνω από 2,5 δισ. ενεργούς χρήστες, πρόκειται να βελτιώσει τη σύνδεσή του με το Instagram.

Software Android iOS WhatsApp

WhatsApp: Νέα λειτουργία για απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας κατά τις κλήσεις

Η πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp για Android και iOS υποστηρίζει πλέον την απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας.