To WhatsApp βελτιώνει τις ομαδικές συνομιλίες και προσφέρει βιντεοκλήσεις 32 ατόμων

WhatsApp ομαδικές συνομιλίες, To WhatsApp βελτιώνει τις ομαδικές συνομιλίες και προσφέρει βιντεοκλήσεις 32 ατόμων

H Meta προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές στο WhatsApp όσων αφορά τις ομαδικές συνομιλίες και την ευρεία κυκλοφορία των “Communities”, που έχουν σχεδιαστεί για να “συστεγάζουν” πολλές σχετικές ομάδες σε μεγαλύτερες οργανώσεις ανθρώπων, όπως μια γειτονιά ή ένας χώρος εργασίας.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το Slack ή το Discord, αλλά με τον τρόπο του WhatsApp, ενώ οι διαχειριστές μπορούν να μοιράζονται ενημερώσεις με μια ολόκληρη κοινότητα μέσω ενός καναλιού ανακοινώσεων. Η εταιρεία ξεκίνησε για πρώτη φορά να δοκιμάζει το “Communities” τον Απρίλιο και τώρα πλέον είναι διαθέσιμο για όλους.

Η Meta εισάγει επίσης νέες δυνατότητες που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την καθημερινή επικοινωνία. Οι δημοσκοπήσεις εντός συνομιλίας θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες για τον προγραμματισμό για την ώρα συνάντησης ή για την επιλογή της ταινίας που θα παρακολουθήσετε. Οι βιντεοκλήσεις μπορούν πλέον να έχουν έως και 32 συμμετέχοντες, κάτι που μπορεί να είναι χρήσιμο για μια μεγάλη βιντεοκλήση εντός του “Communities”. Τέλος αν θέλετε απλώς να δημιουργήσετε μια γιγάντια ομάδα, το WhatsApp διπλασιάζει το μέγιστο μέγεθος από 512 σε 1024 χρήστες.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης

Οι χρήστες WhatsApp από Android θα αποκτήσουν μια νέα γραμμή πλοήγησης στο κάτω μέρος της οθόνης, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την παλιά.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Πλέον μπορείτε να καρφιτσώνετε πολλά μηνύματα σε μια συνομιλία

Πριν από μερικούς μήνες, το WhatsApp κυκλοφόρησε τη δυνατότητα να καρφιτσώνετε μηνύματα σε ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες.