Το X κυκλοφορεί τα επίπεδα συνδρομής Premium+ και Basic

Χ, Το X κυκλοφορεί τα επίπεδα συνδρομής Premium+ και Basic

Το X ανακοίνωσε δύο νέα επίπεδα συνδρομής για την υπηρεσία του που προστίθενται στην υπάρχουσα επιλογή Premium.

Η πιο οικονομική συνδρομή του X γίνεται πλέον η Basic, στην τιμή των $3 ανά μήνα. Αυτή σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε δημοσιεύσεις, να δημιουργείτε μεγαλύτερες δημοσιεύσεις (και μεγαλύτερα βίντεο), να αναιρείτε δημοσιεύσεις, να έχετε πρόσβαση στο Reader για να διαβάζετε μεγαλύτερες δημοσιεύσεις χωρίς διακοπές, να αναπαράγετε βίντεο στο παρασκήνιο, να κατεβάζετε βίντεο και να λαμβάνετε μια μικρή ενίσχυση απάντησης.

Ακόμα, σας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων μέσω SMS και να έχετε κρυπτογραφημένα μηνύματα. Μπορείτε, επίσης, να κάνετε προσαρμογές όπως να αλλάξετε τα εικονίδια της εφαρμογής, να δημιουργήσετε φακέλους σελιδοδείκτη, να προσαρμόσετε την πλοήγηση και το θέμα, να επισημάνετε τις καλύτερες σας δημοσιεύσεις σε μια καρτέλα στο προφίλ σας και να κρύψετε τα like και τις συνδρομές σας. Δεν δίνει το τικ επαλήθευσης και την ταυτοποίηση.

Η συνδρομή Premium γίνεται τώρα η μεσαία επιλογή με $8 το μήνα και, πέρα από τα πλεονεκτήματα της Basic, θα βλέπετε και τις μισές διαφημίσεις στα “Για εσάς” και “Following”, μια μεγαλύτερη ενίσχυση απάντησης, το τικ και την ταυτοποίηση, καθώς και πρόσβαση στο Creator Hub, το οποίο σας επιτρέπει να αμείβεστε για τις δημοσιεύσεις σας και να λαμβάνετε χρήματα από τους ακόλουθούς σας που σας εγγράφονται. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε αναλύσεις, καθώς και στο X Pro και το Media Studio.

Τέλος, το νέο επίπεδο Premium+ στην τιμή των $16 ανά μήνα περιλαμβάνει όλα όσα προσφέρει η Premium, αλλά έρχεται με μηδενικές διαφημίσεις στο “Για εσάς” και “Following” και προσφέρει μεγαλύτερη ενίσχυση απάντησης.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.