Το YouTube ανακοινώνει μια νέα ζωντανή εκδήλωση για το τέλος της χρονιάς, το Escape 2021

, Το YouTube ανακοινώνει μια νέα ζωντανή εκδήλωση για το τέλος της χρονιάς, το Escape 2021

Το YouTube θα φιλοξενήσει μια 24ωρη διαδραστική ζωντανή εκδήλωση με μουσικούς και δημιουργούς να ανατρέχουν στις μεγαλύτερες τάσεις και βίντεο της πλατφόρμας για το 2021, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία. Η εκδήλωση, που ονομάζεται Escape2021, θα έχει τρία κεφάλαια, το πρώτο εκ των οποίων ξεκινά στις 16 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα ET. Ο στόχος του Escape2021: να απελευθερώσει το Lofi Girl από τα όρια της κρεβατοκάμαρας και των σπουδών της.

Το Escape2021 αντικαθιστά το YouTube Rewind, ένα ανακεφαλαιωτικό βίντεο υψηλής παραγωγής που δημοσιεύεται στο YouTube στο τέλος κάθε έτους και το οποίο χλευαζόταν από τους δημιουργούς επειδή “καθάριζαν”την πλατφόρμα για να προσελκύσουν τους διαφημιστές. Η εταιρεία έβαλε επίσημα ένα τέλος στο Rewind τον Οκτώβριο, λέγοντας ότι θα «επανεστίαζε τις ενέργειές μας» για τη δημιουργία διαφορετικών ειδών παραγωγών.

Η εκδήλωση φαίνεται να είναι μια προσπάθεια του YouTube να προσφέρει πιο καθηλωτικές διαδικτυακές εμπειρίες. Το YouTube λέει ότι θα υπάρξουν ερωτήσεις για ασήμαντα πράγματα, προκλήσεις που βασίζονται σε τάσεις και «ζωντανές εμπειρίες σε πραγματικό χρόνο». Όλα αυτά θα οδηγήσουν σε μουσικές παραστάσεις.

Το YouTube λέει ότι η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παραστάσεις και εμφανίσεις από τους BTS, Doja Cat και Mark Rober, μεταξύ άλλων.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Slim: Το νέο σούπερ λεπτό iPhone θα έρθει με μία μόνο κύρια κάμερα

Η Apple φημολογείται ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί το iPhone Plus από το επόμενο έτος και θα το αντικαταστήσει με το iPhone 17 Slim.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9: Όλα τα μοντέλα της σειράς σε νέες εικόνες μαζί με τις προδιαγραφές της οθόνης

Η σειρά Google Pixel 9 αναμένεται να αποτελείται από τρία μοντέλα, το Pixel 9, το Pixel 9 Pro και το Pixel 9 Pro XL.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17: Αυτά τα 5 χαρακτηριστικά θα το κάνουν να ξεχωρίσει

Τα μοντέλα iPhone 16 θα μοιάζουν αρκετά με τα μοντέλα iPhone 15, αλλά οι φήμες υποδηλώνουν ότι η Apple θα κάνει μεγάλες αλλαγές το 2025.