To YouTube διαχωρίζει τα shorts από τα κανονικά βίντεο

YouTube, To YouTube διαχωρίζει τα shorts από τα κανονικά βίντεο

Το YouTube ενημερώνει τον ιστότοπο και την εφαρμογή του, ώστε τα Shorts, οι ζωντανές ροές και τα κανονικά βίντεο να έχουν το καθένα τη δική του καρτέλα στο κανάλι ενός δημιουργού.

Συγκεκριμένα η εταιρία αναφέρει ότι η αλλαγή βασίζεται στα σχόλια των χρηστών και ότι «θα διευκολύνει τους θεατές να ανακαλύψουν τα είδη περιεχομένου που τους ενδιαφέρει περισσότερο όταν εξερευνούν τη σελίδα καναλιού ενός δημιουργού». Πριν από την ενημέρωση, εάν πηγαίνατε σε ένα κανάλι, θα βλέπατε μια μεμονωμένη καρτέλα με την ένδειξη “βίντεο”, η οποία σας έδειχνε μια λίστα με όλες τις μεταφορτώσεις του χρήστη, συμπεριλαμβανομένων των shorts, των ζωντανών ροών και των βίντεο κανονικής διάρκειας. Αν και υπάρχει ένα φίλτρο που σας επιτρέπει να αλλάξετε τη μορφή που εμφανίζεται η λίστα, επαναφέρεται κάθε φορά που φεύγετε από τη σελίδα, οπότε όταν επιστρέψετε όλα θα αναμειχθούν ξανά.

Η αλλαγή που θα επιτρέψει σε κάθε τύπο περιεχομένου να έχει τη δική του καρτέλα κυκλοφόρησε τα τελευταία 24ωρα και αναμένεται να φτάσει σε περισσότερους χρήστες τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.

Software YouTube

YouTube Premium: Διαθέσιμο σε 10 επιπλέον χώρες

Οι χρήστες του YouTube σε 10 χώρες διαπίστωσαν ότι μπορούν πλέον να εγγραφούν στην υπηρεσία YouTube Premium.