Το YouTube δοκιμάζει τρόπους ελέγχου της λίστας των video που ακολουθούν και παίζουν αυτόματα

YouTube δοκιμάζει τρόπους ελέγχου λίστας video ακολουθούν παίζουν αυτόματα, Το YouTube δοκιμάζει τρόπους ελέγχου της λίστας των video που ακολουθούν και παίζουν αυτόματα
Το YouTube έχει ξεκινήσει και δοκιμάζει τρόπους για να μπορούν οι χρήστες να ελέγχουν τη λίστα των video που ακολουθούν ενώ παρακολουθούν ένα video και έχουν ενεργοποιήσει τη λειτουργία Autoplay.
Όταν παρακολουθούμε ένα video στο YouTube, μας εμφανίζεται μια λίστα με προτεινόμενα video που μπορούμε να δούμε και αν έχουμε ενεργοποιημένη τη λειτουργία Autoplay, τότε η διαδικασία αυτή γίνεται αυτόματα. Είναι αλήθεια όμως πως δεν έχουμε κάποιον έλεγχο στο τι εμφανίζεται στη λίστα με τα video που ακολουθούν, κάτι το οποίο πιθανόν να αλλάξει σύντομα.
Είναι εδώ και μερικές εβδομάδες που εμφανίζονται, ειδικά σε χρήστες στην Ινδία, νέα κουμπιά-φίλτρα πάνω από τη λίστα με τα προτεινόμενα video. Με αυτόν τον τρόπο, το YouTube δίνει την επιλογή στο χρήστη να φιλτράρει το τι θέλει να παρακολουθήσει στα επόμενα video ανάλογα με τα θέματα που αναγράφονται στα κουμπιά-φίλτρα που του εμφανίζει, δίνοντάς του την επιλογή να ξεχωρίσει το τι θέλει ο ίδιος να δει, κάτι το οποίο μέχρι σήμερα γινόταν με τυχαία σειρά και θεματολογία.
Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Μακάρι να μη χρειαστει να ξαναδω βίντεο απο την συγκεκριμμένη υπηρεσια … αυτα κάνει το μονοπωλειο …. ξερω χε&ηκε η γοουγλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software YouTube

YouTube Premium: Διαθέσιμο σε 10 επιπλέον χώρες

Οι χρήστες του YouTube σε 10 χώρες διαπίστωσαν ότι μπορούν πλέον να εγγραφούν στην υπηρεσία YouTube Premium.

Software Apple featured Google

Το Youtube το μετάνιωσε και θα φέρει Apple Vision Pro app

Το Apple Vision Pro App Store κυκλοφόρησε χωρίς μερικές βασικές εφαρμογές, όπως το Netflix, το YouTube και το Spotify.

Internet YouTube

Youtube Health: Παρέχει εύκολη πρόσβαση σε οδηγίες για πρώτες βοήθειες

Το Youtube κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο που απλοποιεί τον τρόπο με τον οποίο ανακαλύπτουμε βήμα προς βήμα βίντεο πρώτων βοηθειών και επείγουσας φροντίδας.

Internet featured Google YouTube

Youtube: Νέα λειτουργία διευκολύνει τους δημιουργούς podcast

Τα podcast έχουν εξαιρετική απήχηση αυτή την περίοδο γι’ αυτό και πολλές υπηρεσίες streaming ασχολούνται ιδιαιτέρως μαζί τους.