Το “YouTube Rewind 2018” αναμένεται να γίνει το video με τα περισσότερα dislikes

Το YouTube Rewind έχει γίνει “μόδα” τα τελευταία 8 χρόνια αλλά το φετινό video-ανασκόπηση του YouTube για το 2018 ίσως γίνει σύντομα το πιο disliked video όλων των εποχών της δημοφιλούς πλατφόρμας με περισσότερα από 8.5 εκατομμύρια dislikes αυτή τη στιγμή.

Το φετινό YouTube Rewind ξεκινά με τον ιδιαίτερα δημοφιλή ηθοποιό Will Smith ενώ σταδιακά την εμφάνισή τους κάνουν γνωστοί youtubers αλλά και αποσπάσματα από βίντεο που “σημάδεψαν” τη χρονιά που σιγά-σιγά φτάνει στο τέλος της.

Για να αναλογιστούμε την “αποτυχία” του συγκεκριμένου βίντεο αρκεί να δούμε πως βρίσκεται 1.2 εκατομμύρια dislikes περίπου πίσω από το “Baby” του Justin Bieber που κυκλοφόρησε το 2010 (το οποίο έχει όμως 10 εκατομμύρια likes) κι έχει περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια views με το YouTube Rewind 2018 να έχει ανέβει περίπου μία εβδομάδα πριν και να προσπαθεί να φτάσει αυτόν τον αριθμό, κάτι που φαίνεται πως θα καταφέρει σύντομα αν συνεχίσει με αυτόν τον ρυθμό.

Η γενική δυσαρέσκεια των viewers αφορά κυρίως στο γεγονός πως το YouTube “έχει απομακρυνθεί από το κοινό του” και μιλά μόνο για τα νούμερα των επαγγελματιών καθώς και τα πολλά βίντεο που αφορούν στο Fortnite, ένα παιχνίδι που έσπασε ταμεία από κάθε άποψη. Ο PewDiePie ανέφερε στην κριτική του πως ευτυχώς δεν συμπεριλήφθηκε στη φετινή ανασκόπηση και έκανε μια λογική πρόταση, δηλαδή το επόμενο Rewind να περιλαμβάνει μόνο νέους δημιουργούς που έκαναν τη διαφορά μέσα στη χρονιά που πέρασε.

youtube rewind 2018 video περισσότερα dislikes, Το “YouTube Rewind 2018” αναμένεται να γίνει το video με τα περισσότερα dislikes

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.

Software YouTube

YouTube Premium: Διαθέσιμο σε 10 επιπλέον χώρες

Οι χρήστες του YouTube σε 10 χώρες διαπίστωσαν ότι μπορούν πλέον να εγγραφούν στην υπηρεσία YouTube Premium.

Software Apple featured Google

Το Youtube το μετάνιωσε και θα φέρει Apple Vision Pro app

Το Apple Vision Pro App Store κυκλοφόρησε χωρίς μερικές βασικές εφαρμογές, όπως το Netflix, το YouTube και το Spotify.