Το YouTube TV υποστηρίζει πλέον ήχο Surround 5.1 στο Apple TV

youtube tv, Το YouTube TV υποστηρίζει πλέον ήχο Surround 5.1 στο Apple TV

Το YouTube TV στο Apple TV έχει ενημερωθεί με υποστήριξη ήχου 5.1, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σήμερα το YouTube. Ο ενημερωμένος ήχος λειτουργεί με συμβατό περιεχόμενο ζωντανής ροής, DVR και βίντεο on-demand που παρακολουθείται στο YouTube TV.

Ο ήχος 5.1 προσφέρει ήχο surround και έχει επωνυμίες που περιλαμβάνουν Dolby Digital, Dolby Pro Logic, THX και DTS.

Το YouTube αναφέρει ότι το περιεχόμενο που υποστηρίζει ήχο surround 5.1 θα αναπαράγεται αυτόματα σε αυτήν τη μορφή όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή YouTube σε μια συμβατή συσκευή, η οποία τώρα περιλαμβάνει την Apple TV‌. Οι χρήστες του YouTube TV μπορούν να ελέγξουν αν το περιεχόμενο υποστηρίζει ήχο 5.1, αναπαράγοντας ένα βίντεο, επιλέγοντας την επιλογή Περισσότερα, επιλέγοντας το Bug και ελέγχοντας τα στατιστικά στοιχεία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.

Smartphones Apple Apple Music Apple TV

Οι νέοι στις ΗΠΑ λατρεύουν iPhone και Apple Watch αλλά τα Apple Music και Apple TV+ όχι και τόσο

Το iPhone συνεχίζει να είναι συντριπτικά δημοφιλές στους εφήβους, σύμφωνα με την εξαμηνιαία έρευνα για τους εφήβους της Piper Sandler.

Software YouTube

YouTube Premium: Διαθέσιμο σε 10 επιπλέον χώρες

Οι χρήστες του YouTube σε 10 χώρες διαπίστωσαν ότι μπορούν πλέον να εγγραφούν στην υπηρεσία YouTube Premium.