Το YouTube βάζει τέλος στην παράλειψη διαφημίσεων

Μέχρι σήμερα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις διαφημίσεις που εμφανίζονταν στα video του YouTube, κάτι το οποίο θα αλλάξει μιας και το YouTube ανακοίνωσε πως θα διαθέτει διαφημίσεις που δε θα έχουν το κουμπί “skip”, σε όσους δημιουργούς έχουν έσοδα από τα views των video που δημοσιεύουν.

Αυτή η αλλαγή θα κάνει την παρακολούθηση των διαφημίσεων υποχρεωτική, σε όσους δημιουργούς έχουν κάνει “monetize” τα video τους, δίνοντας δηλαδή την εξουσιοδότηση και την έγκριση στο YouTube να εμφανίζει διαφημίσεις έτσι ώστε ο δημιουργός του κάθε video να κερδίζει χρήματα από τα views του υλικού που δημοσιεύει.

Το YouTube έκανε τη σχετική ανακοίνωση μέσω του καναλιού Creator Insider, και μετά από τη δοκιμαστική περίοδο αυτής της νέας μορφής διαφημίσεων, αποφασίστηκε να γίνουν διαθέσιμες οι διαφημίσεις που δε μπορούμε να παραλείψουμε, σε όλους τους δημιουργούς που ανήκουν στο πρόγραμμα YouTube Partner έτσι ώστε να κερδίζουν επιπλέον χρήματα. Επιπλέον, όταν ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη λειτουργία για κάθε δημιουργό video στο YouTube, κάθε video που διαθέτει στο κανάλι του θα αναβαθμιστεί αυτόματα με τη νέα μορφή διαφημίσεων.

Σύμφωνα με τη Google, η διάρκεια του διαφημιστικού video δε μπορεί να είναι μεγαλύτερη από 15-20 δευτερόλεπτα αλλά έτσι και αλλιώς είναι μεγαλύτερη από τα 5 δευτερόλεπτα αναμονής για το skip button, ενώ δεν αναμένεται να αποτρέψει κάποιον από το να παρακολουθήσει το video που πραγματικά θέλει, παρά την αναμονή των 15 ή 20 δευτερολέπτων.

youtube τέλος παράλειψη διαφημίσεων, Το YouTube βάζει τέλος στην παράλειψη διαφημίσεων

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Efkairiakos

Χαχαχαχα
Στο καλό και να μας γράφει…

Gouf

στο καλο μαζι σου αλλα δεν υπαρχουν εναλλακτικές τετοιου βεληνεκούς

LinkS

Youtube Vanced

Nickolas

Καλά αν μιλάμε για 15-20 δευτερόλεπτα διαφημίσεων δε νομίζω οτι είναι και κάτι τραγικό, μερικοί έχουν πολύ καλό περιεχόμενο και το αξίζουν.

Theo

Youtube vanced μόνο <3

Chriz

Υπάρχει και το NewPipe, το οποιο εχει περισσοτερες λειτουργιες απο το youtube και δεν εχει διαφημισεις.

NikosAr

Τα 5 δευτερόλεπτα ´είναι αρκετά …. τα 20 δεν θα τα αντέχουν οι περισσότεροι …. γι αυτό πρέπει να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο του και καλά δωρεάν και να τους αγνοούμε …. με το στανιό

alxgiann

Δεν χρειάζεται να κάνεις skip το διαφημιστικό, απλά το κάνεις στο ίδιο το βίντεο + unsubscribe. Kαι μετά από λίγο καιρό θα δούμε πόσοι θα βάζουν τέτοια διαφημιστικά.

Παπαδόπουλος Σωτήριος

Λογικό ήταν να συναιβενε κάποια στιγμή , ακόμα και 30 δευτερόλεπτα δεν είναι τίποτα όταν κάποιος άνθρωπος ζει από αυτή την δουλειά / ενασχόληση . Απλώς κάποιοι μάθανε στο εντελώς τζάμπα και δεν μπορούν να ξεκολλήσουν.
Το πρόβλημα είναι οι διαφημίσεις που είναι 3 και 5 και 30 λεπτά !!!! Έχει κάνω skip αμέσως .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software YouTube

YouTube Premium: Διαθέσιμο σε 10 επιπλέον χώρες

Οι χρήστες του YouTube σε 10 χώρες διαπίστωσαν ότι μπορούν πλέον να εγγραφούν στην υπηρεσία YouTube Premium.

Software Apple featured Google

Το Youtube το μετάνιωσε και θα φέρει Apple Vision Pro app

Το Apple Vision Pro App Store κυκλοφόρησε χωρίς μερικές βασικές εφαρμογές, όπως το Netflix, το YouTube και το Spotify.

Internet YouTube

Youtube Health: Παρέχει εύκολη πρόσβαση σε οδηγίες για πρώτες βοήθειες

Το Youtube κυκλοφόρησε ένα νέο εργαλείο που απλοποιεί τον τρόπο με τον οποίο ανακαλύπτουμε βήμα προς βήμα βίντεο πρώτων βοηθειών και επείγουσας φροντίδας.

Internet featured Google YouTube

Youtube: Νέα λειτουργία διευκολύνει τους δημιουργούς podcast

Τα podcast έχουν εξαιρετική απήχηση αυτή την περίοδο γι’ αυτό και πολλές υπηρεσίες streaming ασχολούνται ιδιαιτέρως μαζί τους.