Top 10 πιο δημοφιλή torrent sites στις αρχές του 2021

, Top 10 πιο δημοφιλή torrent sites στις αρχές του 2021

Ξεκινώντας η νέα χρονιά ρίχνουμε μια ματιά στους πιο δημοφιλείς ιστότοπους torrent στις αρχές του 2021. Το Pirate Bay αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια προβλήματα όμως παραμένει το αγαπημένο μεταξύ των χρηστών torrent, κερδίζοντας τα YTS και 1337x.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι ο αριθμός των δημοφιλών ιστότοπων torrent στα αγγλικά έχει μειωθεί, ενώ οι ιστότοποι σε άλλες γλώσσες έχουν αυξηθεί για παράδειγμα οι Rutracker.org, Rutor.info, Yggtorrent.si, Etoland.co.kr, Nnnmclub.to, Dytt8.net και Torrentdia.com.

Η ετήσια λίστα δημοφιλών ιστότοπων torrent φέτος περιλαμβάνει και δύο νεοεισερχόμενους, το TorrentGalaxy και το Zooqle. Αυτά αντικαθιστούν το Torrentz2 και το Tamilrockers, τα οποία και τα δύο έχουν εξαφανιστεί.

Ακολουθεί η πλήρης λίστα των δέκα κορυφαίων torrent sites στην αρχή του νέου έτους. Η λίστα δημιουργήθηκε για να παρακολουθείτε τη δημοτικότητα αυτών των ιστότοπων με την πάροδο του χρόνου από απλό ενδιαφέρον. Δεν συνιστούμε τη χρήση αυτών των ιστότοπων. Μερικοί είναι γνωστό ότι συνδέονται με πειρατικό περιεχόμενο και κακόβουλες διαφημίσεις.

Top 10 Torrent sites 2021
  1. The Pirate Bay
  2. YTS.mx
  3. 1337x
  4. NYAA.si
  5. RARBG
  6. FitGirl Repacks
  7. LimeTorrents
  8. EZTV.re
  9. TorrentGalaxy
  10. Zooqle

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.