Τώρα μπορείς να αγοράσεις ένα Tesla με bitcoin στις ΗΠΑ

, Τώρα μπορείς να αγοράσεις ένα Tesla με bitcoin στις ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί μπορούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην… ψηφιακή τους τσέπη και να αγοράσουν ένα Tesla με bitcoin. Αυτό επιβεβαίωσε μέσω Twitter ο Elon Musk, αναφορικά με τις μεθόδους πληρωμής που δέχεται η εταιρεία του.

Είναι προφανές ότι το tweet του Elon Musk ήταν αρκετό για να προκαλέσει άνοδο στην αξία του Bitcoin. Είχε γίνει γνωστό ότι η Tesla ήθελε να ξεκινήσει να δέχεται πληρωμές με κρυπτονόμισμα εδώ και λίγο καιρό, αλλά τώρα έφτασε η στιγμή για να γίνουν πράξη οι σχετικές εξαγγελίες.

Οι πληρωμές στην Tesla γίνονται απευθείας σε bitcoin, χωρίς μετατροπές σε άλλα νομίσματα όπως είναι το δολάριο ΗΠΑ. Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα σαφές είναι εάν η Tesla θα εμφανίζει τις τιμές των ηλεκτρικών οχημάτων της σε bitcoin, κάτι που θα ήταν άσκοπο αφού οι ισοτιμίες των κρυπτονομισμάτων είναι ρευστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα bitcoin αξίζει ισοδυναμεί περίπου με 56.000 δολάρια ΗΠΑ σήμερα, επομένως θα είχε το ενδιαφέρον του να δεις ότι μπορείς να αποκτήσεις ένα Tesla με… ένα bitcoin.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris L.A

Περσυ τον Αυγουστο αγορασα με 1 bitcoin το αυτοκινητο που εχω τωρα. Τωρα βεβαια αν το κρατουσα θα επερνα 4 σαν το δικο μου αλλα ετσι ειναι ποτε κερδιζεις και ποτε χανεις. Βεβαια εγω το πηρα απο ιδιωτη και εστειλα σε αυτον το bitcoin οχι μεσω εταιριας αυτοκινητων οπως λεει το αρθρο.

Κώστας Βλαχάκης

Ωραίος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Business Elon Musk Tesla

Tesla Optimus: Μπορεί να βγει στην αγορά την επόμενη χρονιά

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla μπορεί να ξεκινήσει να πουλά το ανθρωποειδές ρομπότ Optimus της μέσα στην επόμενη χρονιά.