trikaland.gr, Ενημέρωση και άποψη για το Νομό Τρικάλων

Για να καλυφθεί η συνεχώς αυξανόμενη κίνηση των χιλιάδων Τρικαλινών στο διαδίκτυο που προέκυψε μετά το big bang του e-trikala και εξαιτίας της ανάγκης όλων αυτών των ανθρώπων, για πλήρη και ελεύθερη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα της πόλης, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο στο διαδίκτυο όπου η ενημέρωση συναντά τους χρήστες, όχι όμως ώς έτοιμη τροφή αλλά ώς περιεχόμενο που μπορεί να σχολιαστεί, να θαφτεί ή να επικροτηθεί.

Τα ρεπορτάζ του trikaland.gr προσπαθούμε πάντοτε και εφόσον είναι δυνατόν, να τα εμπλουτίζουμε με βίντεο απευθείας από το σημείο του γεγονότος, με φωτογραφίες και πλήρης κάλυψη και πρόσθετες πληροφορίες που μας στέλνουν οι ανώνυμοι χρήστες του ίντερνετ.

Αφήνουμε πάντοτε τον σχολιασμό των κειμένων ελεύθερο (αρκεί να μην είναι υβριστικός), την επικοινωνία με τους χρήστες σε πρώτο πλάνο και ευελπιστούμε ότι με τον καιρό οι Τρικαλινοί θα μπορούν να έχουν μια πλήρη ενημέρωση για το τι γίνεται στην πόλη τους, με ένα κλικ στο ποντίκι τους.

Το καλό είναι ότι και να ζητήσει κανείς κάτι από το παρελθόν, το αρχείο ειδήσεων είναι εδώ για να τους βοηθήσει να αναζητήσουν την πληροφορία τους, χρησιμοποιώντας δεκάδες παραμέτρους αναζήτησης. Οι περισσότεροι παίρνουν ειδήσεις μαζί τους κάθε πρωί με τα προγραμματίσμένα newsletters που αποστέλνονται σε δεκάδες χρήστες στις 7.30 κάθε πρωί για μια πρώτη ανασκόπηση της ημέρας.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis k.

Trίkaλa for ever…!!

trikaland.gr

Ευχαριστούμε το techblog.gr και προσωπικά τον Κώστα Βλαχάκη για το post.
Ελπίζουμε να έχουμε καταφέρει και εμείς να βάλουμε ένα ακόμη λιθαράκι στην πραγματική ψηφιακή αναγέννηση των Τρικάλων.

Κώστας Βλαχάκης

Να είστε καλά! Έχω μείνει ενθουσιασμένος με την αρχιτεκτονική και την αισθητική του site σας. Για να πω την αλήθεια με το περιεχόμενο δεν έχω ασχοληθεί ακόμα 🙂 Φαντάζομαι όμως ότι θα είναι εξίσου καλό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.

Internet Apple Elon Musk featured

Η Apple σταματά τη διαφήμιση στο X μετά τα σχόλια του Elon Musk

Η Apple σταματά όλες τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα Χ μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο Elon Musk την περασμένη Τετάρτη.