trikaland.gr, Ενημέρωση και άποψη για το Νομό Τρικάλων

Για να καλυφθεί η συνεχώς αυξανόμενη κίνηση των χιλιάδων Τρικαλινών στο διαδίκτυο που προέκυψε μετά το big bang του e-trikala και εξαιτίας της ανάγκης όλων αυτών των ανθρώπων, για πλήρη και ελεύθερη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα της πόλης, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν χώρο στο διαδίκτυο όπου η ενημέρωση συναντά τους χρήστες, όχι όμως ώς έτοιμη τροφή αλλά ώς περιεχόμενο που μπορεί να σχολιαστεί, να θαφτεί ή να επικροτηθεί.

Το trikaland.gr ξεκίνησε στις αρχές του 2006 ώς ένα μέσο ελεύθερης συγγραφής κειμένων, άρθρων και ειδήσεων μακριά από τα στενά και πολλές φορές επικίνδυνα, στερεότυπα των υπόλοιπων μέσων ενημέρωσης. Ώς δημοσιογράφοι πρώτα και δεύτερον ως τρελαμένοι με το ίντερνετ θέλουμε να δώσουμε στον Τρικαλινό κόσμο την δυνατότητα αφενώς να διαβάσει τι γίνεται τώρα στην πόλη του, αφετέρου να μπορέσει να πει την άποψη του ή να συμπληρώσει περισσότερα στοιχεία για τα ρεπορτάζ που φιλοξενούνται στο portal. Θέλουμε να κινήσουμε την έμφυτη ανάγκη του Τρικαλινού να σχολιάζει ελεύθερα, χωρίς φραγμούς τα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω του και βλέπουμε ότι καθημερινά το καταφέρνουμε χάριν στους χρήστες του portal.

Με καθαρό μυαλό αφοσιωνόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στην καθημερινή ενημέρωση των τρικαλινών χρηστών του διαδικτύου, την προσθήκη όλων των βίντεο που παίζουν στο ίντερνετ και αφορούν το Νομό Τρικάλων και στοχεύουμε να ολοκληρώσουμε το πρώτο κομμάτι των εκατοντάδων κειμένων στην εγκυκλοπαίδεια σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Με Web 2.0 διάθεση και όλα όσα σχετίζονται με το συγκεκριμένο κίνημα οι Τρικαλινοί μπορούν αν μας πετύχουν σε οποιαδήποτε μέρος του διαδικτύου είτε είναι το Twitter, το YouTube, το Facebook κ.α.

Τα ρεπορτάζ του trikaland.gr προσπαθούμε πάντοτε και εφόσον είναι δυνατόν, να τα εμπλουτίζουμε με βίντεο απευθείας από το σημείο του γεγονότος, με φωτογραφίες και πλήρης κάλυψη και πρόσθετες πληροφορίες που μας στέλνουν οι ανώνυμοι χρήστες του ίντερνετ.

Αφήνουμε πάντοτε τον σχολιασμό των κειμένων ελεύθερο (αρκεί να μην είναι υβριστικός), την επικοινωνία με τους χρήστες σε πρώτο πλάνο και ευελπιστούμε ότι με τον καιρό οι Τρικαλινοί θα μπορούν να έχουν μια πλήρη ενημέρωση για το τι γίνεται στην πόλη τους, με ένα κλικ στο ποντίκι τους.

Το καλό είναι ότι και να ζητήσει κανείς κάτι από το παρελθόν, το αρχείο ειδήσεων είναι εδώ για να τους βοηθήσει να αναζητήσουν την πληροφορία τους, χρησιμοποιώντας δεκάδες παραμέτρους αναζήτησης. Οι περισσότεροι παίρνουν ειδήσεις μαζί τους κάθε πρωί με τα προγραμματίσμένα newsletters που αποστέλνονται σε δεκάδες χρήστες στις 7.30 κάθε πρωί για μια πρώτη ανασκόπηση της ημέρας.

Ευχαριστούμε το Techblog.gr για την φιλοξενία και υποσχόμαστε ότι θα επιστρέψουμε ξανά με καινούργιες προσθήκες και περισσότερα Web 2.0 τρικαλινά στοιχεία. Ώς τότε, see you in TrikaLand…

Οι Διαχειριστές του TrikaLand
www.trikaland.gr

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giannis k.

Trίkaλa for ever…!!

trikaland.gr

Ευχαριστούμε το techblog.gr και προσωπικά τον Κώστα Βλαχάκη για το post.
Ελπίζουμε να έχουμε καταφέρει και εμείς να βάλουμε ένα ακόμη λιθαράκι στην πραγματική ψηφιακή αναγέννηση των Τρικάλων.

Κώστας Βλαχάκης

Να είστε καλά! Έχω μείνει ενθουσιασμένος με την αρχιτεκτονική και την αισθητική του site σας. Για να πω την αλήθεια με το περιεχόμενο δεν έχω ασχοληθεί ακόμα 🙂 Φαντάζομαι όμως ότι θα είναι εξίσου καλό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Twitter

Οι Αυστραλοί περνούν νομοθεσία για τον έλεγχο των trolls

Τα trolls του Internet στην Αυστραλία χάνουν το προστατευτικό πέπλο της ανωνυμίας τους, με το σχέδιο νόμου που προτείνει η Κυβέρνηση.

Business Twitter

O Jack Dorsey εγκαταλείπει τη θέση του CEO του Twitter

Θα μπορούσε κανείς να το ονομάσει και ως τέλος εποχής, καθώς ο Jack Dorsey αναμένεται να εγκαταλείψει τη θέση του CEO στο Twitter.

Internet Apple featured Twitter

Apple News+ Cyber Monday: Προσφέρει δωρεάν δοκιμή τριών μηνών για νέους συνδρομητές

Το Apple News+ προσφέρει στους νέους συνδρομητές μια εκτεταμένη δωρεάν δοκιμή τριών μηνών της υπηρεσίας του με αφορμή τη Cyber ​​Monday, μια αύξηση από την κανονική δοκιμή ενός μήνα που προσφέρεται στους νέους συνδρομητές.

Business Facebook Google Instagram

Google, Apple, Facebook, Twitter και TikTok υποχρεούνται να ανοίξουν γραφεία στη Ρωσία

13 ξένες εταιρειών τεχνολογίας πληροφόρησης (IT) που διαθέτουν 22 πηγές ενημέρωσης και οι οποίες πρέπει να ανοίξουν γραφεία αντιπροσώπευσης στη Ρωσία, βάσει του νέου νόμου, από την 1η Ιανουαρίου 2022.