Twitch: Σχεδιάζει να ξεκινήσει talk shows και εκπομπές γνωριμιών

Twitch, Twitch: Σχεδιάζει να ξεκινήσει talk shows και εκπομπές γνωριμιών

Το Twitch, σκοπεύει να ανταγωνιστεί το YouTube με νέες μορφές ψυχαγωγίας που θα μπορούσαν ενδεχομένως να προσελκύσουν ένα πολύ ευρύτερο κοινό. Ο γίγαντας του streaming, είναι πρόθυμος να ξοδέψει αστρονομικά ποσά για να προσελκύσει νέο κοινό. Η πλατφόρμα που ανήκει στο Amazon, λέγεται ότι ζήτησε από πολλές εταιρείες παραγωγής να προωθήσουν ιδέες. Επικρατέστερες αυτών φαίνεται να είναι τα talk shows και οι εκπομπές γνωριμιών.

Με την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο εξαιτίας της πανδημίας και του lockdown, το Twitch είδε την επισκεψιμότητα αλλά και τα κέρδη του να εκτοξεύονται. Πιο συγκεκριμένα είχε αύξηση 23% μηνιαίως στις ώρες παρακολούθησης μεταξύ των μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου. Και με τα αυξανόμενα κέρδη της, η εταιρεία φαίνεται τώρα να ψάχνει να επεκταθεί στα δημογραφικά της και μελετά ιδέες που θα προσελκύσουν άνδρες gamers, μεταξύ των 18 και 24 ετών και όσους σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα ενδιαφέρονται για τη γενική ψυχαγωγία.

Twitch, Twitch: Σχεδιάζει να ξεκινήσει talk shows και εκπομπές γνωριμιών

Η ιδέα πηγάζει από την επιτυχία που είχαν αρκετοί καλλιτέχνες, κωμικοί και διάσημοι γενικότερα, στα streams τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Αυτό αφύπνισε την εταιρεία στο να δοκιμάσει νέα πράγματα. Η παροχή πρωτότυπου προγράμματος αποκλειστικά στο Twitch, μπορεί να δελεάσει νέα αστέρια στην πλατφόρμα.

Η εταιρεία σχεδιάζει να δαπανήσει οπουδήποτε από $50.000 έως $250.000  την εβδομάδα σε αυτές τις σειρές, οι οποίες θα περιλαμβάνουν από τέσσερις έως δέκα ώρες προγράμματος.Το μόνο είδος εκπομπής που έχει απορρίψει το Twitch, είναι τα escape rooms, κάτι που έχει κορεστεί αρκετά στην πλατφόρμα. Νωρίτερα φέτος, το Twitch λανσάρισε το Watch Party, που επιτρέπει στους θεατές να παρακολουθούν ταινίες του Amazon Prime Video μαζί με τους αγαπημένους τους streamers.

Το Twitch εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2011 ως διάδοχος του κάποτε δημοφιλούς ιστότοπου μετάδοσης βίντεο Justin.tv. Χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον για live streams και μετάδοση eSports. Με εκατομμύρια streamers και ενεργούς θεατές καθημερινά, είναι ένας από τους ιστότοπους με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Internet Twitch YouTube

YouTube: Λανσάρει τα δικά του emote – Θυμίζει αρκετά το Twitch

Το YouTube αρχίζει να λανσάρει τα δικά του προσαρμοσμένα emote τύπου Twitch, που ονομάζονται YouTube Emotes και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ενότητες σχολίων και κατά τη διάρκεια ζωντανών εκπομπών.

Internet featured Twitch

Twitch: Φέρνει το δικό του “κουμπί πανικού”

Το Twitch ανακοίνωσε ότι εφαρμόζει ένα νέο χαρακτηριστικό ασφαλείας, που ονομάζεται Shield Mode και προσφέρει ένα κλείδωμα έκτακτης ανάγκης στο stream του κάθε δημιουργού.

Internet Twitch

Streamer του Twitch έσπασε την πλάτη της σε live στο TwitchCon

Μια streamer του Twitch, η Adriana Chechik, με πάνω από 800,000 followers, υποστηρίζει ότι έσπασε την πλάτη της σε δύο σημεία όταν πήδηξε σε ένα foam pit σε Live του TwitchCon το Σάββατο.