Twitter, Ξεπέρασε τα 100 εκ. ενεργούς χρήστες

Η κοινότητα του Twitter ξεπέρασε τα 100 εκ. ενεργούς χρήστες σύμφωνα με ανακοίνωση στο επίσημο blog του Twitter. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε το 60% αυτών αυτούς συνδέονται τουλάχιστον μια φορά την ημέρα με το λογιαριασμό για να γράψουν κάτι ενώ το υπόλοιπο 40% απλά διαβάζει tweets άλλων. Ακολουθήστε το Techblog στο Twitter μαζί με ακόμα 3500+ followers!.

, Twitter, Ξεπέρασε τα 100 εκ. ενεργούς χρήστες

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
anwnymoc xD

εμενα δεν μου αρεσει..
αν και δεν το εχω δουλεψει και πολυ..

Σάκης

Οντος και εγω,δεν το εχω πολυκαταλαβει το twitter σε τι χρησιμεύει;

vasilis S2

Σε λίγο θα φτάσει το 1 δις μιας και προβλέπω συγχώνευση με το Facebook για να αντιμετωπίσουν επερχόμενο τον google+!

pgetsos

βασιλη… ειναι η μερα με την νυκτα…

Ben

+cVlachakis έχεις profile στο G+ για να σε κυκλώσουμε?

kostis

facebook – twiter οτι πιο μακακια εχει βγει ποτε…….

Alexdicv

Ξεπερασε τα 100 μυρια και κολλαει πιο πολυ απο ποτε… Για να κανεις tweet πλεον τις περισσοτερες φορες πρεπει να κανεις και δεηση παραλληλα…

mary marc

Λογικο…ειναι πιο βολικο στο κινητο κ ο καθενας βγαζει τα σωψυχα του 😛

Art On Web

Πιστεύω ότι το twitter είναι πιο “σοβαρό” από το facebook.
Αυτό τουλάχιστο έχω συμπεράνει από την μικρή μου εμπειρία στα δύο δίκτυα.

Vaggelis St

Και εγώ συμφωνώ πως το twiter είναι # και πιο σοβαρό από το ΦΒ,αλλά το Γοογλε Πλας είναι πιο της επικοινωνιας παρά των ειδήσεων.Εγώ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ Facebook αλλά έχω λογαριασμό και στα 3 αυτά κοινωνικά δίκτυα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Elon Musk Twitter

Το X κλείνει το Circles

Το X σχεδιάζει να κλείσει το Circles, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται αναρτήσεις με μια περιορισμένη ομάδα ατόμων.

Smartphones Elon Musk featured Twitter

Elon Musk: Θέλει όλοι οι χρήστες του Χ να πληρώνουν για να έχουν πρόσβαση

Ο Elon Musk ίσως πάρει την απόφαση και κάνει το Χ την πρώτη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που θα έχεις πρόσβαση αποκλειστικά μέσω συνδρομής.

Internet Elon Musk featured Twitter

X: Ο Elon Musk θέλει να καταργήσει το block

Ο ιδιοκτήτης του Χ Elon Musk έχει βαλθεί να αλλάξει τα φώτα στην πλατφόρμα, με τη νέα του ιδέα να είναι η κατάργηση του block.

Internet Elon Musk Mark Zuckerberg Twitter

Elon Musk vs Mark Zuckerberg: Ο αγώνας θα μεταδοθεί στο X λέει ο Musk

Η πιθανή αναμέτρηση μεταξύ του Elon Musk και του Mark Zuckerberg θα μεταδοθεί live στο X, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της πλατφόρμας Musk.