Internet

Το Twitter αλλάζει πλήρως την έκδοση web με στόχο να κάνει πιο εύκολο το tweeting


Το Twitter αρχίζει να κάνει σταδιακά διαθέσιμο το νέο interface για τους χρήστες web. Με αυτό το update αλλάζουν αρκετά βασικά χαρακτηριστικά της γνωστής υπηρεσίας και προστίθενται κάποια νέα.

Η πιο σημαντική από τις αλλαγές είναι οι συντομεύσεις οι οποίες στοχεύουν στο να κάνουν το tweeting πιο εύκολο. Επιπλέον, προστέθηκε ένα ξεχωριστό κουμπί στο πλαίσιο σύνταξης κειμένου το οποίο μας δίνει άμεση πρόσβαση στα emoji.
Στην δεξιά πλευρά της σελίδας θα δούμε την αναβαθμισμένη εκδοχή των trending θεμάτων για την περιοχή μας. Παράλληλα, έγινε και μια μικρή οπτική βελτίωση που κάνει πιο εύκολο το να δούμε ποιος παίρνει μέρος στις συζητήσεις των θεμάτων αυτών. Επίσης, το web περιβάλλον του Twitter από τρεις στήλες συμπυκνώθηκε σε μόλις δύο.

Ο σκοπός της εταιρείας με αυτές τις αλλαγές είναι να κάνει πιο εύκολη την ανάγνωση και την αποστολή tweet από τον υπολογιστή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Twitter δεν είχε ανακοινώσει καμία από αυτές τις αλλαγές, ενώ κάποιες αλλαγές που έχει ανακοινώσει κατά καιρούς δεν έχουν γίνει ακόμη διαθέσιμες στο κοινό. Μία από αυτές τις αλλαγές είναι η δυνατότητα ενημέρωσης κατάστασης σύνδεσης μας.
Η εταιρεία δεν έχει δηλώσει το πλήθος των χρηστών που έχουν πρόσβαση στην νέα έκδοση του Twitter, αλλά όσοι δουν τη νέα εμφάνιση της πλατφόρμας θα έχουν διαθέσιμη την επιλογή να την δοκιμάσουν και αν δεν τους αρέσει να επιστρέψουν στην παλιά έκδοση.
Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.