Τwitter: Ανακοίνωσε vines και videos με διάρκεια 140 δευτερολέπτων

Απο σήμερα, οι χρήστες του twitter μπορούν να ποστάρουν ακόμα πιο πλούσιο περιεχόμενο στην δημοφιλή πλατφόρμα, αφού σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, vines και βίντεο θα μπορούν να έχουν διάρκεια μέχρι και 140 δευτερόλεπτα.

Οι σχετικοί περιορισμοί του twitter, ήθελαν το βίντεο να μην έχει διάρκεια μεγαλύτερη των 30 δευτερολέπτων, αναγκάζοντας έτσι τους χρήστες να ανεβάζουν το περιεχόμενο σε άλλες πλατφόρμες. Η διάρκεια των βίντεο θα είναι πλέον μέχρι και 140 δευτερόλεπτα, όπως και οι 140 χαρακτήρες ενός tweet. Τα Vines μέχρι σήμερα είχαν διάρκεια μόλις 6 δευτερολέπτα, πολλοί όμως ήταν αυτοί που ζητούσαν απο την εταιρία την δυνατότητα να δημιουργήσουν μεγαλύτερα.

Έτσι, αν και τα Vines στο twitter παραμένουν με την σημερινή μορφή τους, θα υπάρχει ένα κουμπί με τίτλο “watch more” το οπόιο θα παραπέμπει σε μεγαλύτερο vine, δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες να χρησιμοποιούν το μικρό vine ως teaser. Βέβαια, υπάρχει και η δυνατότητα για βίντεο με διάρκεια 10 λεπτών, αυτό όμως είναι προνόμιο λίγων χρηστών, όπως αναφέρει και η εταιρία.

Φυσικά, το twitter ανακοίνωσε πως θα αναπτύξει ακόμα περισσότερο τα εργαλεία και τους τρόπους ενσωμάτωσης διαφημίσεων και προώθησης προιόντων και υπηρεσιών ώστε να εκμεταλευτούν τα μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο ενώ για όσους είναι διάσημοι, ανακοινώθηκε το app “Engage” το οποίο θα βοηθάει τον χρήστη να αλληλεπιδρά ευκολότερα με τους θαυμαστές του.

Twitter vines video 140 sec, Τwitter: Ανακοίνωσε vines και videos με διάρκεια 140 δευτερολέπτων

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.

Internet Apple Elon Musk featured

Η Apple σταματά τη διαφήμιση στο X μετά τα σχόλια του Elon Musk

Η Apple σταματά όλες τις διαφημίσεις στην πλατφόρμα Χ μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ο Elon Musk την περασμένη Τετάρτη.