Twitter Blue: Θα απαιτείται επαλήθευση αριθμού τηλεφώνου για την εγγραφή

twitter blue, Twitter Blue: Θα απαιτείται επαλήθευση αριθμού τηλεφώνου για την εγγραφή

To Twitter Blue επέστρεψε δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα δημιουργίας tweet με έως και 4.000 χαρακτήρες, δίνοντας προτεραιότητα στις απαντήσεις τους σε tweet άλλων και μειώνοντας τις διαφημίσεις στο μισό.

Με την επανεκκίνηση της συνδρομητικής υπηρεσίας της πλατφόρμας ενημερώθηκαν οι όροι του Twitter και πλέον απαιτείται επαληθευμένος αριθμός τηλεφώνου για το Twitter Blue. Εάν θελήσετε να γίνεται συνδρομητής του Blue και δεν έχετε επαληθεύσει ακόμη έναν αριθμό τηλεφώνου, θα σας ζητηθεί να το κάνετε προκειμένου να προχωρήσετε σε εγγραφή.

Ακόμα, οι λογαριασμοί που δεν ήταν ενεργοί τις τελευταίες 30 ημέρες ή που άλλαξαν τη φωτογραφία προφίλ, το εμφανιζόμενο όνομα ή το όνομα χρήστη τους εντός των προηγούμενων επτά ημερών ενδέχεται επίσης να μην μπορούν να εγγραφούν.

Όσοι εγγραφούν στο Twitter Blue θα λάβουν αμέσως όλα τα πλεονεκτήματα του Blue που είπαμε παραπάνω, μαζί με τη δυνατότητα επεξεργασίας Tweet και μεγαλύτερα βίντεο , αλλά δεν θα δουν αμέσως το τικ. Ο Musk επιβεβαίωσε τον περασμένο μήνα ότι όλοι οι λογαριασμοί Blue πρόκειται να επαληθευτούν χειροκίνητα και αυτό θα πάρει λίγο χρόνο.

Θυμίζουμε ότι το Twitter Blue θα κοστίζει 8 $/μήνα αν εγγραφείτε μέσω Web και 11 $/μήνα αν εγγραφείτε μέσω iOS λόγω του φόρου στο App Store της Apple.

 

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.