Twitter: Δοκιμάζει σε παγκόσμια κλίμακα το κουμπί Dislike

Twitter, Twitter: Δοκιμάζει σε παγκόσμια κλίμακα το κουμπί Dislike

Twitter, Twitter: Δοκιμάζει σε παγκόσμια κλίμακα το κουμπί Dislike

Tο Twitter τολμά να κάνει πράξη στην κοινωνική δικτύωση κάτι που δεν έχει τολμήσει να κάνει μέχρι σήμερα το Facebook. Το Twitter δοκιμάζει το κουμπί του Dislike σε παγκόσμια κλίμακα, προτού να διαθέσει αυτή τη δυνατότητα στους χρήστες του.

Το Dislike στο Twitter θα είναι ένα σύμβολο κάτω από ένα tweet, το οποίο θα μπορεί κανείς να επιλέξει, προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του, ή την μη αποδοχή σε ένα tweet. H αρνητική ψήφος στο Twitter θα γίνει διαθέσιμη δοκιμαστικά στην web έκδοση του Twitter, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις του Twitter στο iOS και το Android.

Σύμφωνα με το Twitter, τα συμπεράσματα από τις μετρήσεις δείχνουν ότι ο βασικότερος λόγος για να δώσει κανείς την αρνητική του ψήφο σε ένα tweet ήταν επειδή το βρήκε προσβλητικό. Πολλά dislikes λαμβάνουν και τα tweets εκείνα που θεωρούνται άσχετα με ένα θέμα. Το Twitter πιστεύει ότι η διάθεση τέτοιων εργαλείων θα βοηθήσει στην αύξηση της ποιότητας της δημόσιας συζήτησης στο Twitter.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.