Twitter: Νέα δυνατότητα αναζήτησης tweet συνδρομητών για χρήστες iOS

Ένα νέο εικονίδιο αναζήτησης ανακάλυψε το XDA στην έκδοση iOS της εφαρμογής Twitter. Πατώντας το εικονίδιο του μεγεθυντικού φακού στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας twitter ενός συνδρομητή θα μπορούν να αναζητηθούν τα tweets που δημοσιεύονται από αυτό το άτομο ή τον λογαριασμό. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να διαβάσετε και τα δικά σας tweets.

Η χρήση της νέας δυνατότητας είναι εύκολη υπόθεση. Πατάτε το μεγεθυντικό φακό για να εμφανιστεί η γραμμή αναζήτησης και απλώς πληκτρολογείτε τους όρους της αναζήτησης. Στο παράδειγμα του PhoneArena παρακάτω, ο όρος αναζήτησης ήταν το TikTok.

, Twitter: Νέα δυνατότητα αναζήτησης tweet συνδρομητών για χρήστες iOS

Το αποτέλεσμα πού εμφανίστηκε ήταν ένα tweet που δημοσιεύσε το PhoneArena αργά το βράδυ της Παρασκευής, σχετικά με μία ιστορία για ένα 16χρονο κορίτσι που χρησιμοποίησε μία χειρονομία που έμαθε παρακολουθώντας το Tiktok. Η χειρονομία ειδοποίησε κάποιον σε ένα αυτοκίνητο πίσω από αυτό, ότι το κορίτσι ήταν φυλακισμένο, ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ότι βρισκόταν σε κίνδυνο. Χάρη στη χειρονομία, οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν και χρησιμοποίησαν διακοπή κυκλοφορίας για να συλλάβουν τον 61χρονο οδηγό.

Η νέα λειτουργία είναι στην πραγματικότητα μία συντόμευση για μία λειτουργία που μπορούν ήδη να κάνουν οι χρήστες του Twitter που χρησιμοποιούν την εφαρμογή iOS. Στο κάτω μέρος της οθόνης και πληκτρολογώντας From: Username Term (που στο παραπάνω παράδειγμα είναι Phonearena Tiktok), θα λάβετε τα ίδια αποτελέσματα όπως αν χρησιμοποιούσατε το νέο εργαλείο.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.