Twitter Shops: Νέος δωρεάν τρόπος προώθησης προϊόντων

Twitter Shops, Twitter Shops: Νέος δωρεάν τρόπος προώθησης προϊόντων

Twitter Shops, Twitter Shops: Νέος δωρεάν τρόπος προώθησης προϊόντων

Το Twitter ξεκινά να προσφέρει το Shops, δίνοντας σε εμπόρους τη δυνατότητα παρουσίασης έως και 50 προϊόντων μέσα σε ένα προφίλ. Οι ακόλουθοι μπορούν να κάνουν κλικ πάνω σε ένα προϊόν προκειμένου να επισκεφθούν το ηλεκτρονικό κατάστημα που τα πουλά.

Οι συναλλαγές μέσω Twitter Shops δεν γίνεται απευθείας στο Twitter, αλλά μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του κάθε πωλητή. Η χρήση του Twitter Shops είναι δωρεάν για όποιον ενδιαφέρεται να τη χρησιμοποιήσει. Ο κάθε πωλητής μπορεί να ανεβάσει ένα αρχείο τύπου CSV, το οποίο περιέχει τα προϊόντα που βρίσκονται προς πώληση, μέσα στο Twitter Shops.

Το αρχείο CSV μπορεί να περιέχει έως και 10.000 προϊόντα, τα οποία εμφανίζονται ανά 50 στο προφίλ στο Twitter, σε εναλλαγή, ανάλογα με τις προτιμήσεις που έχει θέσει ο πωλητής. Το Twitter έχει δημιουργήσει το εργαλείο Shopping Manager, το οποίο περιέχει το Twitter Shops, το Shop Module και το Live Shopping.

Αρχικά, το Twitter Shops θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ, σε δοκιμαστική έκδοση στην εφαρμογή του Twitter για το iPhone και αργότερα θα ακολουθήσει η κανονική διάθεσή του σε όλο τον κόσμο.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.