Twitter Statistics, Πώς είναι ο μέσος χρήστης που tweet-άρει διαρκώς;

Έχεις σκεφτεί ποτέ το πώς είναι ο μέσος χρήστης του Twitter; Ποια είναι τα δημογραφικά του χαρακτηριστικά; Η BeeVolve, μία εταιρεία media marketing ανέλυσε 36 εκατομμύρια προφίλ στο Twitter και έβγαλε πολλά και ενδιαφέροντα χρήσιμα συμπεράσματα για το ποιοι βρίσκονται πίσω από όλα αυτά τα… τιτιβίσματα που κατακλύσουν τον πλανήτη ίντερνετ.

Από ό,τι φάνηκε, το Twitter έχει άρωμα γυναίκας, καθώς ο μέσος χρήστης είναι θυληκού γένους, έχει αμερικανική καταγωγή και έχει μέσο όρο ηλικίας τα 28 χρόνια. Συνήθως χρησιμοποιεί iPhone, έχει 208 followers και ακολουθεί 102 άτομα. Της αρέσει να στέλνει tweets για οικογενειακά θέματα και ζητήματα της μόδας, ενώ μία από τις λέξεις που χρησιμοποιεί συχνά είναι το “love” το οποίο βλέπεις στα tweets που στέλνει.

Εσείς για ποια θέματα σας αρέσει να στέλνετε tweets;

, Twitter Statistics, Πώς είναι ο μέσος χρήστης που tweet-άρει διαρκώς;

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θανάσης

να ξέραμε και πώς είναι ο μέσος Έλληνας χρήστης ????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.