Internet

Twitter: Θέτει σε λειτουργία την υπηρεσία Super Follows στις ΗΠΑ

Με μία μηνιαία συνδρομή, το Twitter επιτρέπει την διανομή αποκλειστικού περιεχομένου μέσα από τη λειτουργία Super Follows. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένους χρήστες στις ΗΠΑ, ενώ αργότερα αναμένεται να γίνει διαθέσιμη και αλλού.

Το επιπρόσθετο περιεχόμενο που θα δίνει ένας χρήστης του Twitter στους Super Followers θα είναι διαθέσιμο με την καταβολή μηνιαίας συνδρομής της τάξης των 2.99, 4.99 και 9.99 δολαρίων, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο την άντληση χρημάτων από την πλατφόρμα του Twitter για καλλιτέχνες, δημόσια πρόσωπα, εταιρικούς λογαριασμούς, ή influencers.

Για να μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία Super Follows του Twitter θα πρέπει να έχει ηλικία 18 και άνω και να αριθμεί ο λογαριασμός του εκεί περισσότερους από 10.000 followers. Επίσης, θα πρέπει να έχει στείλει τουλάχιστον 25 tweets τις τελευταίες 30 ημέρες και όλα αυτά για να μπορεί να μπει στη λίστα με τους λογαριασμούς που θα αποκτήσουν δοκιμαστική πρόσβαση στις ΗΠΑ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, το Twitter ανακοίνωσε ότι θα κάνει διαθέσιμη τη δυνατότητα του Super Follow στους χρήστες iOS σε όλο τον κόσμο.

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.