Twitter: Το κουμπί άμεσων μηνυμάτων εξαφανίζεται από το προφίλ χρηστών

Twitter, Twitter: Το κουμπί άμεσων μηνυμάτων εξαφανίζεται από το προφίλ χρηστών

Το Twitter κυκλοφόρησε πρόσφατα την τελευταία του ενημέρωση για Android και iOS και η επιλογή αποστολής άμεσων μηνυμάτων φέρεται να έχει εξαφανιστεί για πολλούς χρήστες και στις δύο πλατφόρμες.

Το κουμπί “DM” εμφανίζεται συνήθως ανάμεσα στα κουμπιά Παρακολούθηση και Ειδοποίηση σε μια σελίδα προφίλ. Αν και αυτό έχει εξαφανιστεί για πολλούς χρήστες του Twitter, μπορούν να στείλουν άμεσα μηνύματα πηγαίνοντας στην καρτέλα Μηνύματα και αναζητώντας τον λογαριασμό στον οποίο θέλουν να στείλουν ένα άμεσο μήνυμα. Σύμφωνα με μια αναφορά, το εικονίδιο “DM” έχει χαθεί χωρίς καμία αντικατάσταση. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι πολλοί χρήστες iPhone εξακολουθούν να βλέπουν το εικονίδιο DM.

Αρκετοί χρήστες του Twitter έχουν αναφέρει αυτό το ζήτημα στον ιστότοπο microblogging. Δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί εάν ο ιστότοπος microblogging έχει αφαιρέσει επίσημα το κουμπί DM από τις σελίδες προφίλ των χρηστών ή αν πρόκειται απλώς για σφάλμα. Το Twitter δεν έχει ακόμη εκδώσει καμία δήλωση σχετικά με το ίδιο.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.

Business Elon Musk Twitter

X: Ίσως χάσει 75 εκατ. δολάρια σε διαφημίσεις λόγω αντισημιτισμού

Το Χ, το μέχρι πρότινος Twitter, συνηθίζει να κερδίζει τα περισσότερα από τα χρήματά του τους τελευταίους μήνες του χρόνου.