Uber: Θα ηχογραφεί τις συνομιλίες που πραγματοποιούνται στην καμπίνα του αυτοκινήτου

Uber, Uber: Θα ηχογραφεί τις συνομιλίες που πραγματοποιούνται στην καμπίνα του αυτοκινήτου

Η Uber θα ξεκινήσει να ηχογραφεί τον χώρο της καμπίνας επιβατών στα οχήματα του στόλου της. Στόχος της εταιρείας είναι να διασφαλίσει ότι oi διαδρομές πραγματοποιούνται με τη δέουσα ασφάλεια. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η εταιρεία, το χαρακτηριστικό θα ξεκινήσει να λειτουργεί τον επόμενο μήνα στο Μεξικό και τη Βραζιλία, και έπειτα θα επεκταθεί στις υπόλοιπες αγορές ξεκινώντας από τις ΗΠΑ.

Πώς λειτουργεί το νέο χαρακτηριστικό

Η Uber αναφέρει ότι τόσο οι οδηγοί όσοι και οι χρήστες των υπηρεσιών της θα λάβουν σχετική ειδοποίηση στο κινητό τους όταν το χαρακτηριστικό γίνει διαθέσιμο. Από εκεί και έπειτα, οι οδηγοί θα μπορούν να ενεργοποιήσουν την αυτόματη εγγραφή των συνομιλιών, ενώ οι επιβάτες θα πρέπει να ενεργοποιούν τη ρύθμιση πριν από κάθε κούρσα.

Οι οδηγοί θα μπορούν να αναφέρουν τις συνομιλίες στο τμήμα υποστήριξης της Uber, εάν διαπιστώσουν ότι περιέχει οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά την ασφάλεια των ίδιων ή τρίτου προσώπου. Επιπλέον, οι εγγραφές αποθηκεύονται σε περίπτωση που ένας χρήστης αποφασίσει να αναφέρει κάποιο περιστατικό σε μεταγενέστερο χρόνο.

Οι ηχογραφήσεις θα κρυπτογραφούνται, και οι οδηγοί ή οι επιβάτες δεν θα έχουν πρόσβαση σε αυτές. Ωστόσο, οι αρχές θα μπορούν να ακούσουν τις ηχογραφήσεις κατόπιν σχετικού αιτήματος στην Uber.

Η Uber έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα όσον αφορά την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια, τόσο των οδηγών όσο και των επιβατών της. Όσον αφορά την ασφάλεια, η εταιρεία βελτιώνει διαρκώς την εφαρμογή και τις υπηρεσίες της. Στο θέμα της ιδιωτικότητας, η εταιρεία αναφέρει ότι ψάχνει να βρει τη χρυσή τομή, για να μπορεί να ηχογραφεί τα λεγόμενα των πελατών της, χωρίς να έχει προβλήματα με τον νόμο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Apple iPhone Uber

iPhone: Η εφαρμογή της Uber χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες δυνατότητες

Η Uber λανσάρει μια επανασχεδιασμένη έκδοση της εφαρμογής της που εισάγει μια αρχική οθόνη που διευκολύνει τη βόλτα και την παραγγελία φαγητού σε πακέτο.

Business Uber USA

H Uber Eats κάνει παραδόσεις παραγγελιών με ρομπότ στο Μαϊάμι

Η Uber ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Cartken, μια εταιρεία που κατασκευάζει ρομπότ παράδοσης πεζοδρομίων, που ήδη παραδίδουν παραγγελίες στο Μαϊάμι.

Cars Uber

Η Uber ετοιμάζεται να μηνύσει την Επιτροπή ταξί της Νέας Υόρκης

Η Uber κατέθεσε μήνυση κατά της Επιτροπής Ταξί & Λιμουζίνας της Νέας Υόρκης σε μια προσπάθεια να μπλοκάρει έναν γύρο αυξήσεων, ανέφερε το Bloomberg.

Cars Uber

Η Uber λανσάρει μετακινήσεις χωρίς οδηγό σε συνεργασία με την Motional

Η Uber επιστρέφει στις διαδρομές χωρίς οδηγό, καθώς ανακοίνωσε ότι οι αναβάτες έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα αυτοοδηγούμενο όχημα χάρη στη συνεργασία της με την εταιρεία αυτόνομων οχημάτων Motional.