O Πάπας στο YouTube!

Διαδικτυακό κήρυγμα θα απευθύνει από εδώ και πέρα μέσο YouTube ο Πάπας Βενέδικτος ο 16ος. Μέσα από το επίσημο κανάλι του Βατικανού οι απανταχού πιστοί της Καθολικής Εκκλησίας θα μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για τις θέσεις και τις απόψεις του πνευματικού τους αρχηγού. Το υλικό που θα ανεβαίνει στο YouTube θα προέρχεται από το τηλεοπτικό κανάλι και το ραδιόφωνο του Βατικανού. Vatican Communications HD!

, O Πάπας στο YouTube!

https://www.youtube.com/vatican

Όπως είπε και κάποιος στο Twitter “Αν ζούσε ο Χριστόδουλος θα το είχε κάνει ήδη!”.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple YouTube

Η Apple Intelligence δεν έχει εκπαιδευτεί στο περιεχόμενο του YouTube

Η Apple μίλησε για το θέμα που προέκυψε για τη χρήση δεδομένων για την εκπαίδευση της τεχνητής νοημοσύνης.

Software YouTube

Υoutube: Αν περιεχόμενο που έχει δημιουργηθεί από ΑΙ μοιάζει ή ακούγεται σαν εσάς θα μπορείτε να ζητήσετε την κατάργησή του

H παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη είναι παντού, προσφέρει διασκέδαση και χρησιμότητα και μπορεί να σας εξοικονομήσει ώρες.

Software Google YouTube

YouTube Premium: Μάλλον θα αποκτήσει νέα συνδρομητικά προγράμματα

Η Google μόλις κυκλοφόρησε πολλές λειτουργίες για τους συνδρομητές του YouTube Premium αλλά εργάζεται και σε άλλες ακόμα δυνατότητες.

Internet AI YouTube

YouTube: Τεστάρει περιλήψεις live chat, κωδικούς QR και εφέ για Shorts

Το YouTube μοιράστηκε τις πιο πρόσφατες δοκιμαστικές λειτουργίες του, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες σύντομα σε ορισμένα κανάλια.