Virtual shopping therapy σε 20 εμπορικά καταστήματα της Αθήνας

, Virtual shopping therapy σε 20 εμπορικά καταστήματα της Αθήνας

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών δημιούργησε μια online εφαρμογή μέσω της οποίας ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επισκεφτεί εικονικά ένα φυσικό κατάστημα ή μια επιχείρηση να κάνει “shopping therapy” και να προχωρήσει ακόμα και σε ηλεκτρονκικές αγορές. Σε πρώτη φάση η περιήγηση άφορα 20 επιχειρήσεις που βρίσκονται στην Πλάκα και το Μοναστηράκι ενώ στο επόμενο διάστημα αναμένεται ο αριθμός να αυξηθεί.

Κατά τη διάρκεια της περιήγησης ο επισκέπτης μπορεί να δει προϊόντα και να λάβει πληροφορίες με σήμανση (tags), τα οποία, εάν επιλέξει, μπορεί είτε να μεταφερθεί στη σχετική προϊοντική σελίδα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εκάστοτε επιχείρησης για αγορά.

Για μεγαλύτερη διευκόλυνση, υπάρχουν σχετικές ενδείξεις πλοήγησης στον φυσικό διάδρομο αλλά και λειτουργίες, όπως το Panorama (πανοραμικές εικόνες στα σημεία του Walkthrough) που προβάλουν ολοκληρωμένα χώρους του καταστήματος με μεγαλύτερη λεπτομέρεια ή το «timeline» όπου παρουσιάζονται όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της περιήγησης, όπως προϊόντα και προωθητικές ενέργειες σε μια οθόνη.

Η online εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Virtual shopping therapy εδώ!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Chrome Google

Google Chrome: Αλλάζει τα σχέδιά της – Τα cookies δεν καταργούνται τελικά

Η Google φαίνεται πως ακυρώνει τα σχέδια για την κατάργηση των cookies από το Chrome, σηματοδοτώντας μια αξιοσημείωτη αλλαγή.

Internet

Νέα δυνατότητα στο Χ θα επιτρέπει την απενεργοποίηση των συνδέσμων στις απαντήσεις των αναρτήσεών σας

To X προσπαθεί να αντιμετωπίσει το ζήτημα των ανεπιθύμητων αναρτήσεων και δίνει τη δυνατότητα απενεργοποίησης συνδέσμων στις απαντήσεις.

Internet Netflix

Netflix: Ξεκινά την κατάργηση της φθηνότερης συνδρομής χωρίς διαφημίσεις

Το Netflix προχωρά με το σχέδιό του να διακόψει τη φθηνότερη συνδρομή χωρίς διαφημίσεις, ξεκινώντας από το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά.

Internet

Η Nova φέρνει το Μέλλον στις Τηλεπικοινωνίες με την Υπηρεσία 5G Home Internet

Η Nova ανακοίνωσε πρόσφατα τη διάθεση της πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova 5G Home Internet, προσφέροντας μια καινοτόμο λύση σταθερής τηλεφωνίας και διαδικτύου που ξεπερνά την τεχνολογία χαλκού και εισάγει τους πελάτες σε μια νέα εποχή υπερυψηλών ταχυτήτων και αξιοπιστίας.