Viva Numbers, Χιλιάδες εφαρμογές από 1 ευρώ

Αποκτήστε σε ένα μόνο λεπτό ελληνικό νούμερο από το Viva, ή μετατρέψτε το νούμερο σας σε Viva Number με μια απλή αίτηση φορητότητας και ρυθμίστε το όπως εσείς θέλετε, μέσω internet, απλά και γρήγορα! Διατίθενται νούμερα από διάφορες αριθμοσειρές που καλύπτουν πολλαπλές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα (αλλά και στην Ευρώπη) αποκτάτε αυτόματα και δωρεάν μια σειρά από υπηρεσίες που σας ανοίγουν νέους ορίζοντες και κάνουν την ζωή και την δουλειά σας ευκολότερη.

, Viva Numbers, Χιλιάδες εφαρμογές από 1 ευρώ

Σενάρια Χρήσης
Τα Viva Numbers είναι μια πρωτοποριακή νέα υπηρεσία που καλύπτει πολλαπλές ανάγκες σε διάφορους τομείς και με πολλαπλούς τρόπους. Δείτε παρακάτω μερικά μόνο από τα σενάρια χρήσης της υπηρεσίας, και είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν άλλα τόσα που δεν τα έχουμε σκεφτεί!

Σενάριο Χρήσης Νο1 : “Fax νέας γενιάς”
Έχεις fax και πληρώνεις πάγιο γραμμής, χαρτιά, μελάνια, επισκευές; ΤΕΡΜΑ! Κάνεις το νούμερο σου Viva Number και παίρνεις όλα τα fax στο email σου. Οργανωμένα, τακτοποιημένα, ηλεκτρονικά. Και τα βλέπεις όπου και αν βρίσκεσαι σε όλο τον κόσμο!
Πάρε Νούμερο!

Σενάριο Χρήσης Νο2 : “Φθηνότερα τηλέφωνα”
Έχεις internet στο σπίτι; Γιατί να πληρώνεις περισσότερα για πακέτο χρόνου ομιλίας; Πάρε Viva Number (από 1 ευρώ/ μήνα) και μίλα απίστευτα φθηνά σε όλο τον κόσμο! (και κάντο fax, τηλεφωνητή ή εκτροπή).
Πάρε Νούμερο!

Σενάριο Χρήσης Νο3 : “Ο φοιτητής στο εξωτερικό”
Σπουδάζεις στο εξωτερικό και θέλεις η οικογένεια σου και οι φίλοι σου να σε παίρνουν σε ελληνικό νούμερο και να χρεώνονται αστική χρέωση; Viva Number! Παίρνεις ελληνικό νούμερο και το χρησιμοποιείς με VoIP συσκευή (software ή hardware) και καθάρισες! Όλος ο κόσμος, μια γειτονιά!
Πάρε Νούμερο!

Σενάριο Χρήσης Νο4 : “2ο νούμερο για τα παιδιά”
Μένεις με τους γονείς σου και έχετε ένα νούμερο στο σπίτι; Πάρε και 2ο – ΔΙΚΟ ΣΟΥ- νούμερο, μόνο με 1 ευρώ/ μήνα! Τηλεφωνείς σε όλο τον κόσμο πολύ φθηνότερα από ΟΤΕ, το κάνεις τηλεφωνητή, εκτροπή…. και δεν σου την ξαναλέει ποτέ κανείς που μιλάς συνέχεια!
Πάρε Νούμερο!

Σενάριο Χρήσης Νο5 : “Ο ταξιδευτής”
Ταξιδεύεις συχνά και θες να σε βρίσκουν όσοι παίρνουν στο γραφείο, ακόμα και αν δεν έχουν το κινητό σου; Παίρνεις Viva number και το ρυθμίζεις μέσω Internet να κάνει εκτροπή όπου και αν βρίσκεσαι, με την σειρά που εσύ θες!
Πάρε Νούμερο!

Σενάριο Χρήσης Νο6 : “Εύκολο ξεκίνημα”
Ξεκινάς δική σου δουλειά και έχεις περιορισμένο budget; Παίρνεις ένα Viva Number και έχεις: τηλέφωνο, fax, τηλεφωνητή και… γραμματέα, με 1 ευρώ/ μήνα!
Πάρε Νούμερο!

Σενάριο Χρήσης Νο7 : “Νούμερο για αγγελίες”
Δημοσιεύεις συχνά αγγελίες και δεν θες να δίνεις το κανονικό σου νούμερο; Πάρε ένα Viva Number και δίνε το άφοβα όπου θες – γύρνα το σε τηλεφωνητή (VoiceMail) ή ρύθμισέ το να σε ακολουθεί όπου βρίσκεσαι (FollowMe).
Πάρε Νούμερο!

Σενάριο Χρήσης Νο8 : “Ηλεκτρονικό γραφείο”
Έχεις δική σου επιχείρηση και θες να σε παίρνουν οι πελάτες σου με αστική χρέωση από ΟΛΗ την Ελλάδα; Πάρε δικό σου 801 νούμερο από το Viva στην καλύτερη τιμή της αγοράς! Ρύθμισε το να προωθεί τις κλήσεις σε όποιο τηλέφωνο θες εσύ, όποτε θες εσύ. Και το κερασάκι: Αν το κάνεις VoIP, θα απαντάς απευθείας τις κλήσεις του 801 σου ΧΩΡΙΣ να χρεώνεσαι τίποτα για εκτροπή! Μόνο από το Viva!
Πάρε Νούμερο!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Λιάπης

Πόσα πράγματα μπορεί να σκεφτεί και να πραγματοποιήσει ο άνθρωπος!!! Απίθανα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.

Business Elon Musk Internet

Η Starlink δοκιμάζει την υπηρεσία “Global Roaming” για 200 $ το μήνα

Η Starlink δοκιμάζει μια νέα δορυφορική υπηρεσία Διαδικτύου, που θα σας επιτρέψει να “συνδέεστε σχεδόν από οπουδήποτε στην ξηρά στον κόσμο”, σύμφωνα με ένα μήνυμα που έχουν λάβει ορισμένοι χρήστες της εταιρείας.

Business Internet wifi

Delta Airlines: Θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων

Από τον Φεβρουάριο του 2023 η Delta Airlines αναμένεται να προσφέρει δωρεάν Wi-Fi στους επιβάτες των πτήσεων της, ως αποτέλεσμα έρευνας και δοκιμών που έχουν ξεκινήσει πριν χρόνια.

Business Internet Microsoft

Microsoft: Θέλει να προσφέρει πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025

Η Microsoft στοχεύει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στο διαδίκτυο για 100 εκατ. ανθρώπους στην Αφρική μέχρι το 2025, συνεργαζόμενη με έναν πάροχο δορυφορικών υπηρεσιών.