Η Vivodi γιορτάζει και προσφέρει 5 μήνες ADSL με 59 ευρώ

Vivodi ADSL CubeΗ Vivodi Telecom γιορτάζει μαζί σας την Παγκόσμια Ημέρα των Τηλεπικοινωνιών, στις 17 Μαΐου 2007, με μια νέα προσφορά που συνδυάζει την τεχνολογική καινοτομία και την υψηλή ποιότητα με την πιο προσιτή τιμή.

Για τρεις ημέρες μόνο –από τις 17 έως και τις 19 Μαΐου- όσοι σπεύσουν στα καταστήματα Πλαίσιο θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το DSLcube, στην απίστευτη τιμή των 59€ (με ΦΠΑ) και να σερφάρουν ασταμάτητα για 5 ολόκληρους μήνες με ταχύτητα έως 8 Mbps στο ιδιόκτητο δίκτυο της Vivodi.

Το πακέτο περιλαμβάνει, επίσης, εξοπλισμό modem/router και το τέλος ενεργοποίησης της πρόσβασης ADSL. Η ταχύτητα ADSL διαμορφώνεται στο 1Mbps εκτός του δικτύου της Vivodi.

Η προσφορά ισχύει μόνο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη και επιβεβαιώνεται με την απόδειξη αγοράς των τριών αυτών ημερών (17, 18 και 19 Μαΐου 2007) ενώ η αποστολή της αίτησης συνδρομής θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έως 10/06/2007.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook

To Facebook μαρκάρει τις σατιρικές σελίδες για να μην μπερδευόμαστε…

Το Facebook αποφάσισε να βάζει ταμπέλες στις σατιρικές σελίδες, για να μην μπερδεύεται το κοινό με εκείνες που έχουν ειδήσεις.

Internet Facebook Instagram WhatsApp

Έπεσαν Facebook, Instagram και WhatsApp για αρκετή ώρα

Η πρόσβαση σε Facebook, Instagram και WhatsApp δεν ήταν εφικτή για χιλιάδες χρήστες, αλλά το πρόβλημα διορθώθηκε.

Internet YouTube Kids

Το YouTube Kids είναι μια… ωδή στον καταναλωτισμό!

Όσοι επιδιώκουν να χρησιμοποιήσουν το YouTube Kids για εκπαιδευτικούς σκοπούς, μάλλον θα πρέπει να κοιτάξουν αλλού.

Internet Tech Podcast

Tech Podcast: Ψηφιακή Μέριμνα, LG, NASA, Facebook, Volvo, Survivor [S01E28 – 01/04/2021]

Σε αυτή την εκπομπή συζητάμε για LG smartphones, NASA στον Άρη, πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα, διαρροή προσωπικών δεδομένων από το Facebook και Volvo XC40 Plug-In Hybrid T5.