Νέες εταιρικές λύσεις από τη Vivodi

VivodiΗ Vivodi, η πρωτοπόρος εταιρεία στην παροχή υπηρεσιών τηλεφωνίας και Internet που δίνει λύσεις στις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες κάθε καταναλωτή, επανέρχεται με νέες δυναμικές προτάσεις σε υπηρεσίες που ενισχύουν τον επιχειρηματικό κλάδο. Οι νέες εταιρικές λύσεις της Vivodi εντάσσονται στις κατηγορίες τηλεφωνίας, Internet και double play, στις οποίες η Vivodi δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα Enterprise Voice καλύπτει τις αυξημένες τηλεφωνικές ανάγκες των μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, παρέχοντας 30 γραμμές ταυτόχρονης επικοινωνίας (1 PRI) χωρίς πάγιο ΟΤΕ, με τη δυνατότητα σύνδεσης τηλεφωνικού κέντρου, το οποίο καλείται μέχρι και με 300 διαφορετικούς αριθμούς (MSN).

Το Business Internet παρέχει σε κάθε εταιρεία ολοκληρωμένες λύσεις πρόσβασης στο Internet υψηλών ταχυτήτων ενώ υψηλής ποιότητας διακίνηση δεδομένων, επιτυγχάνεται είτε μέσω ADSL σε ταχύτητες έως 10/ 1Mbps ή μέσω τεχνολογιών πρόσβασης συμμετρικών ταχυτήτων έως και 100Mbps.

Τέλος, τα νέα προγράμματα double play απευθύνονται σε εταιρείες, ελεύθερους επαγγελματίες και γραφεία που επιθυμούν υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και ADSL Internet, σε ένα μηνιαίο λογαριασμό, χωρίς πάγιο ΟΤΕ. Για εγγραφές έως και 31/12/2007 οι συνδρομητές της Vivodi εξασφαλίζουν δωρεάν χρόνος ομιλίας σε σταθερά τηλέφωνα στην Ελλάδα για πάντα, δωρεάν μεταφορά των τηλεφωνικών τους αριθμών από τον ΟΤΕ στη Vivodi καθώς και πλήθος ψηφιακών ευκολιών προστιθέμενης αξίας.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα νέα προγράμματα:
• Μόνιμη απαλλαγή από το πάγιο του ΟΤΕ
• ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό
• Δωρεάν χρόνο ομιλίας και υψηλές ταχύτητες Internet με υψηλή διαθεσιμότητα
• Ανταγωνιστικές τιμές στις κλήσεις διεθνών προορισμών και κινητών τηλεφώνων
• ΔΩΡΕΑΝ επιπλέον παροχές όπως: στατικές IPs, απεριόριστος αριθμός εταιρικών e-mail, εξελιγμένη προστασία από κακόβουλα μηνύματα (Antispam) και ιούς (Antivirus), Firewall, φιλοξενία εταιρικής ιστοσελίδας, εκχώρηση domain name

Τα νέα και ιδιαιτέρως ελκυστικά πακέτα της Vivodi απευθύνονται σε κάθε τύπου επιχείρηση (μικρή, μεσαία ή μεγάλη) καθώς και ελεύθερους επαγγελματίες παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και ευκολίες που ενισχύουν κάθε επαγγελματικό προφίλ.

Δείτε επίσης:
> Πρόστιμο 19 εκ. ευρώ στη Vodafone για τις υποκλοπές
> techblogTV: Στην Αθήνα η Σύνοδος της Ομάδας των Ευρωπαίων Ρυθμιστών (ERG)
> SMS από σταθερό τηλέφωνο

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Pornhub

Pornhub: Κατηγορείται για ανέβασμα βίντεο χωρίς συγκατάθεση

Αγωγή που έγινε από 30 γυναίκες προς το Pornhub το κατηγορεί ότι έχει ανεβάσει βίντεο χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Internet Bitcoin China

H Κίνα διώχνει τους κυνηγούς του Bitcoin θησαυρού από τα εδάφη της

Περισσότεροι από τους μισούς κυνηγούς Bitcoin είναι εγκατεστημένοι στην Κίνα, αλλά το Πεκίνο θέλει η κατάσταση αυτή να αλλάξει.

Internet Tech Podcast

Tech Podcast: Apple, Elon Musk, Jeff Bezos, DJI, Electronic Arts [S01E39 – 17/06/2021]

Σε αυτή την εκομπή συζητάμε για το πόσο θα κοστίσει το διαστημικό ταξίδι της Blue Origin, τη NASA, την Apple, τα αντίμετρα για σμήνη drones που ετοιμάζει ο αμερικανικός στρατός, τον Elon Musk κ.α.

Internet USA

Προβλήματα με ιστοσελίδες αμερικανικών αεροπορικών εταιρειών

Μεγάλες αεροπορικές εταιρείες των ΗΠΑ εμφανίζουν προβλήματα με την λειτουργία των ιστοσελίδων τους τις τελευταίες ώρες.