Τετάρτη
18/02/2009

Wagwire, Audio comments στο blog σας

Blog έχετε; Μην απαντήσετε, η ερώτηση είναι ρητορική. Μα φυσικά έχετε ένα ή δυο και περισσότερα. Κάθε φορά μάλιστα που αυξάνονται τα views και τα σχόλια, δεν αισθάνεστε ένας μικρός Θεός; Γιατί ποια η χαρά αν κανένας δε σας διαβάζει, δεν επικροτεί ή δεν σας εναντιώνεται; Στο γραπτό λόγο δεν καταλαβαίνεις πάντα το ύφος του σχολιαστή – συγγραφέα, αν όμως τον άκουγες κιόλας; Το Wagwire είναι ένα widget που σας δίνει την δυνατότητα να προσθέσετε ηχητικά μηνύματα στο blog σας.

Συνήθως χρησιμοποιούμε τα caps και τα italics όταν θέλουμε να δώσουμε έμφαση στα λεγόμενα μας αλλά αυτό δεν είναι αρκετό και οι παρανοήσεις είναι συχνές. Η διαδικασία απλά απαιτεί να δημιουργήσετε δωρεάν ένα account στη σελίδα www.wagwire.com και ύστερα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα δυο tools Wag Cast ή Wag Mini, να βάλετε το χρώμα της επιλογής σας και το site θα σας δώσει το απαραίτητο HTML code για να το προσθέσετε στη σελίδα σας! Μπορείτε να δημιουργήσετε όσα Wags θέλετε, τα οποία παραμένουν αποθηκευμένα στο Wagwire account ώστε να μπορείτε να τα επεξεργάζεστε όποτε θέλετε.

Με το νέο σας widget όλοι μπορούν να περάσουν τα μηνύματά τους, τα οποία μπορείτε να ακούσετε όποτε θέλετε και βέβαια να απαντήσετε. Με τη κουβέντα να γίνεται, στο τέλος γνωρίζετε και τις φωνές των άλλων, αρκεί να μην μοιάζουν με τη φωνή της Janice της πρώην του Chandler στα Φιλαράκια!!!!!

Μάθε για:

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.