Τρίτη
21/10/2008

Weather TV, Προβλέψεις για τον καιρό σε πραγματικό χρόνο για την Ελλάδα

Η AccuWeather.com, διακεκριμένη ως World’s Weather Authority, και η Newscom Hellas, εταιρία ολοκληρωμένων λογισμικών συστημάτων για τηλεοπτικές μεταδόσεις, ανακοίνωσαν σήμερα τη συνεργασία τους. Η AccuWeather παρέχει το περιεχόμενό της στo ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι της Newscom Hellas, WTV, προσφέροντας στους τηλεθεατές πολύτιμες πληροφορίες για τον καιρό σε πραγματικό χρόνο.

Αξιοποιώντας τις ακριβείς προβλέψεις της AccuWeather, τη σημασία των καιρικών συνθηκών σε τομείς όπως η διασκέδαση, τα ταξίδια, τα σπόρ αλλά και τα σοβαρά ζητήματα που ανακύπτουν από τις κλιματολογικές συνθήκες της εποχής, το WTV θα δημιουργήσει ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο και προσαρμοσμένο στις ιδιαιτερότητες της Ελλάδας. Ένα πρόγραμμα που θα καλύπτει καιρικές συνθήκες για στεριά, αέρα και θάλασσα.

Το εξειδικευμένο πρόγραμμα του WTV (www.weathertv.gr) θα προσφέρει στους τηλεθεατές σημαντική πληροφόρηση για ταξίδια και δραστηριότητες, όπως ιστιοπλοΐα, surfing, σκι, ψάρεμα, κυνήγι και πολλά άλλα. Με ζωντανή μετάδοση από την Ελλάδα, θα διαθέτει πληροφορίες όχι μόνο για τη χώρα μας, αλλά και για την Κύπρο και όλες τις σημαντικές πόλεις της υφηλίου.

Το WTV είναι ένα πρωτοποριακό κανάλι στην Ελλάδα. Για τη Newscom Hellas υπήρξε προτεραιότητα η δυνατότητα μετάδοσης σε υψηλή ευκρίνεια (σε διαθέσιμα δίκτυα) και 16:9 φορμά καθώς και η μετάδοση στην ελληνική γλώσσα. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη για διανομή σε IPTV και δορυφορικές πλατφόρμες το χειμώνα του 2008.

Συντάκτης: .

Ένα Σχόλιο

  1. Ο/Η chuck mpartofski λέει:

    einai to pio gamato sait gia ton kairo!!!!!!! mono ayto leo!

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.