WhatsApp: Εργάζεται επάνω σε μηνύματα «μίας προβολής»

WhatsApp, WhatsApp: Εργάζεται επάνω σε μηνύματα «μίας προβολής»

To WhatsApp εργάζεται σε μια νέα λειτουργία που αφορά τα μηνύματα μίας προβολής, τα οποία θα προβάλλονται μόνο μία φορά πριν εξαφανιστούν, τόσο για τον αποστολέα όσο και για τον παραλήπτη.

Η νέα λειτουργία βρίσκεται στην τελευταία beta έκδοση του WhatsApp για Android, 2.22.25.20. Μόλις στείλετε ένα μήνυμα τέτοιου τύπου, ο παραλήπτης δεν θα μπορεί να μοιραστεί το ή να το προωθήσει σε κάποιον άλλο χρήστη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το WhatsApp διαθέτει ήδη αυτή τη δυνατότητα για φωτογραφίες και βίντεο, ενώ τώρα επεκτείνεται σε μηνύματα κειμένου. Όταν στέλνετε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο “μιας προβολής”, το άτομο που το λαμβάνει δεν μπορεί να τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης. Προφανώς η ίδια λειτουργία θα είναι ενεργοποιημένη και για μηνύματα προβολής μία φορά.

Για να ενεργοποιήσετε την συγκεκριμένη λειτουργία στην αποστολή μηνυμάτων, υπάρχει ένα ειδικό εικονίδιο με πρόσθετο λουκέτο, αν και η σχεδίαση μπορεί να αλλάξει μόλις η λειτουργία κυκλοφορήσει κανονικά.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Internet Social Media

Η Φλόριντα απαγορεύει τα social media στα παιδιά κάτω των 14 ετών

Nομοσχέδιο που απαγορεύει σε παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πέρασε στη Φλόριντα.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Πλέον μπορείτε να καρφιτσώνετε πολλά μηνύματα σε μια συνομιλία

Πριν από μερικούς μήνες, το WhatsApp κυκλοφόρησε τη δυνατότητα να καρφιτσώνετε μηνύματα σε ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες.

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.