WhatsApp: Οι ενημερώσεις διευκολύνουν την εύρεση και διαχείριση των ομάδων

WhatsApp, WhatsApp: Οι ενημερώσεις διευκολύνουν την εύρεση και διαχείριση των ομάδων

Το WhatsApp ανακοίνωσε δύο νέα χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν το απόρρητο των ομαδικών συνομιλιών της κοινότητας, ενώ διευκολύνουν την εύρεση κοινών ομάδων που έχουν οι χρήστες.

Οι ενημερώσεις σχετίζονται με τις ομαδικές συνομιλίες του app που έχουν σχεδιαστεί για μεγάλες συλλογές ατόμων για να φιλοξενούν πολλές σχετικές υποομάδες, παρόμοια με κάτι σαν Slack ή Discord. Το WhatsApp Communities κυκλοφόρησε πέρυσι και αυτή τη στιγμή υποστηρίζει έως και 5.000 χρήστες, βιντεοκλήσεις για έως και 32 συμμετέχοντες και ανακοινώσεις διαχειριστή σε όλη την ομάδα.

Μια νέα δυνατότητα θα επιτρέψει στους διαχειριστές της ομάδας WhatsApp να αποφασίσουν ποιος επιτρέπεται να συμμετάσχει στην ομάδα τους από έναν σύνδεσμο πρόσκλησης ή μια κοινότητα, παρέχοντάς τους πιο προληπτικό έλεγχο του απορρήτου της ομάδας. Οι τρέχουσες οδηγίες συχνών ερωτήσεων συμβουλεύουν τους διαχειριστές του WhatsApp να μοιράζονται συνδέσμους προσκλήσεων ομάδας μόνο με αξιόπιστα άτομα, καθώς οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση σε αυτό το URL θα μπορούσε να εγγραφεί.

Η άλλη νέα δυνατότητα στοχεύει να διευκολύνει την εύρεση ομάδων που έχουν κοινά οι χρήστες με τις αμοιβαίες επαφές τους. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν το όνομα μιας επαφής για να δουν μια λίστα με τις ομάδες στις οποίες είναι και οι δύο μέλη, κάτι που θα μπορούσε να αποδειχθεί χρήσιμο εάν δεν μπορείτε να θυμηθείτε το όνομα της ίδιας της ομάδας. Για περισσότερες επαγγελματικές ή εκπαιδευτικές κοινότητες, μπορεί επίσης να βοηθήσει τα μέλη να ελέγξουν αν έχουν ενταχθεί σε όλες τις σωστές ομάδες, αναφέροντας τις λίστες άλλων συμμετεχόντων.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέες λειτουργίες για την προστασία των χρηστών – Θα εμποδίζονται τα screetshots των φωτογραφιών προφίλ

Το WhatsApp λαμβάνει σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας με μια νέα λειτουργία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δοκιμή beta.

Internet Instagram WhatsApp

Το WhatsApp θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται το Status στο Instagram

Το WhatsApp, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων με πάνω από 2,5 δισ. ενεργούς χρήστες, πρόκειται να βελτιώσει τη σύνδεσή του με το Instagram.

Software Android iOS WhatsApp

WhatsApp: Νέα λειτουργία για απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας κατά τις κλήσεις

Η πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp για Android και iOS υποστηρίζει πλέον την απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας.