WhatsApp: Προεπισκόπηση φωνητικών μηνυμάτων πριν σταλούν

, WhatsApp: Προεπισκόπηση φωνητικών μηνυμάτων πριν σταλούν

Το WhatsApp κυκλοφόρησε πρόσφατα μια λειτουργία προεπισκόπησης για φωνητικά μηνύματα. Η νέα λειτουργία σας επιτρέπει να ελέγχετε εάν τα  φωνητικά σας “βγάζουν νόημα”, πριν τα στείλετε σε άλλους. Η υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων που ανήκει στη Meta είπε ότι η δυνατότητα κυκλοφόρησε τις τελευταίες εβδομάδες και ότι είναι πλέον διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των iOS, Android, ιστού και επιτραπέζιων υπολογιστών.

Η επιλογή για προεπισκόπηση ενός φωνητικού μηνύματος εμφανίζεται αφού πατήσετε το κουμπί διακοπής για να ολοκληρώσετε μια εγγραφή. Στη συνέχεια, μπορείτε να το κάνετε προεπισκόπηση με το τριγωνικό εικονίδιο αναπαραγωγής, να το διαγράψετε με το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων ή να το στείλετε με το κουμπί αποστολής.

Οι προεπισκοπήσεις ήχου είναι ένα μέρος μιας σειράς νέων ενημερώσεων που είτε έχουν κυκλοφορήσει είτε φέρεται να αναπτύσσονται γύρω από τη λειτουργία φωνητικών μηνυμάτων του WhatsApp. Νωρίτερα φέτος, η υπηρεσία πρόσθεσε τη δυνατότητα προσαρμογής της ταχύτητας αναπαραγωγής των φωνητικών σημειώσεων κατά την ακρόαση (ιδανική για γρήγορη μετάβαση σε μεγάλα και περίεργα μηνύματα) και η WABetaInfo αναφέρει ότι σύντομα θα είναι επίσης δυνατή η παύση και η συνέχιση της εγγραφής ενός φωνητικού μηνύματος. Μπορέσαμε να επαληθεύσουμε ότι η τελευταία δυνατότητα είναι διαθέσιμη στην έκδοση beta του WhatsApp για iOS.

Αλλά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά είναι στο τραπέζι. Τον Σεπτέμβριο, το WhatsApp επιβεβαίωσε ότι βρισκόταν στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης μιας νέας δυνατότητας μεταγραφής φωνής που μια μέρα θα μπορούσε να σας επιτρέψει να διαβάσετε μια μεταγραφή ενός φωνητικού μηνύματος αντί να το ακούσετε. Στη συνέχεια, τον Οκτώβριο, η WABetaInfo ανέφερε ότι είχε βρει επίσης σημάδια μιας λειτουργίας «παγκόσμιας αναπαραγωγής φωνητικών μηνυμάτων» που θα επέτρεπε στους χρήστες να ακούν φωνητικές σημειώσεις ενώ περιηγούνται σε άλλες συνομιλίες WhatsApp.

Δεν υπάρχουν διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με το πότε (ή ακόμα και αν, σε ορισμένες περιπτώσεις) το WhatsApp μπορεί να διαθέσει αυτές τις νέες δυνατότητες φωνητικών μηνυμάτων. Αλλά η δυνατότητα προεπισκόπησης μιας φωνητικής σημείωσης πριν την αποστολή της είναι μια πολλά υποσχόμενη αρχή.

Η Μένια Ράπτη σπουδάζει δημοσιογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται με τα social media και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.